Takich Plitvic jeszcze nie widziałem. Myślę, że nie pogniewasz się, jak i ja trochę pomogę. To dosyć łatwe i na pewno szybko się nauczysz.
porto napisał(a):A ja mam pytanie, wybieram sie w lipcu w okolice Plitvickich. Ma może ktoś namiary na kwatery, bo jak będę wracał z Cro to chciałem na 2 noclegi sie zatrzymać.
Pozdrawiam.
szary779 napisał(a):porto napisał(a):A ja mam pytanie, wybieram sie w lipcu w okolice Plitvickich. Ma może ktoś namiary na kwatery, bo jak będę wracał z Cro to chciałem na 2 noclegi sie zatrzymać.
Pozdrawiam.
Namiary niepotrzebne. Zatrzymaj się w Jezercach ok. 2 km. od Plitvic. Tam prawie wszyscy wynajmują pokoje, na pewno coś fajnego znajdziesz. Cena od osoby około 15euro
porto napisał(a):Dzięki za odpowiedź. A nie będzie problemu, że tylko na 2 noce ???
szary779 napisał(a):porto napisał(a):A ja mam pytanie, wybieram sie w lipcu w okolice Plitvickich. Ma może ktoś namiary na kwatery, bo jak będę wracał z Cro to chciałem na 2 noclegi sie zatrzymać.
Pozdrawiam.
Namiary niepotrzebne. Zatrzymaj się w Jezercach ok. 2 km. od Plitvic. Tam prawie wszyscy wynajmują pokoje, na pewno coś fajnego znajdziesz. Cena od osoby około 15euro
Powrót do Nasze relacje z podróży