consett0805 napisał(a):Ok bardzo dziękuję czyli nie martwię się tym noclegiem. Wprawdzie będę jechał z wakacji w środkowej Dalmacji, ale myślę że z tego kierunku też coś znajdę. Jeszcze jedno pytanko bo już wiem ze nie będziemy mieli tyle czasu aby zobaczyć wszystko. Wiem że są tam różne wejścia którym najlepiej wejść aby zobaczyć najlepszą perełkę tej krainy? I Jeśli posiadacie wiedzę jaka jest cena biletu dla dorosłego i dziecka(11 lata) Pytam bo już będziemy wracać z wakacji i jaką rezerwę kasy mamy na tę okoliczność zostawić
consett0805 napisał(a):Witam ponownie jak sądzicie czy jest możliwy tylko jeden nocleg w bardzo bliskich okolicach Jezior Plitvickich? Chcemy tam zatrzymać się w drodze powrotnej na zwiedzanie. I tak się zastanawiam czy jest to możliwe i czy Chorwaci niechętni są i czy jest wtedy drogo. Pozostaje Hotel ale obawiam się ze ceny mogą być kosmiczne. Jeśli ktoś z Was szanownych forumowiczów nocował z rodzinką w jakimś apartamencie właśnie tylko jedną noc będę wdzięczny za namiary. Dziękuję za odpowiedzi i podpowiedzi
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje