Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Plitvice 1 nocleg???

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Natko_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Natko_ » 01.06.2010 20:27

Wózek z dzieckiem - wg mnie kłopotliwe - dużo podejść, wąskie kładki, niby ruch jednokierunkowy, ale zawsze się ktoś zapatrzony trafi i trzeba ominąć. Wolałabym nosidło na plecy zabrać dla szkraba...

Noclegi - w zeszłym roku na koniec czerwca wszędzie było dużo wolnych pokoi, ale ceny dość wysokie - koło 100 euro za pokój dla 4 osób (2+2).
Może nie umiemy szukać, ale skutecznie to potrafi zniechęcić ;) Plitvice odwiedziliśmy wracając z wczasów.

Znaleźliśmy dopiero za Karlovaczem spanie w rozsądnej cenie w rozsądnych warunkach - jak ktoś chce namiary, to poszukam.
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 02.06.2010 18:56

consett0805 napisał(a):MEEG!!! Puk Puk...!!!

Sorki - mam czasem takie przestoje :wink:

Na wizytówce nie mam adresu e-mail ale są telefony:
Kata i Ljubica Spoljaric, Korana 34, tel. +385(0)53/757022, mobile: +385 (0)915441776.

Na stronach rakovica.hr jest też trochę różnych namiarów i tutaj są domy we wsi Korane:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
gpaul
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gpaul » 02.06.2010 21:37

Natko_ poproszę o namiary na noclegi za Karlovacem. Zamierzam również wracając wstąpić na Plitvice.
Mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 03.06.2010 09:25

Ok Dzięki coś się znajdzie :)
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 03.06.2010 17:33

Ładnych kilka lat temu w drodze powrotnej też postanowiłem zwiedzić Plitvice. Początkowo szukałem noclegu w samych Plitvicach ale ceny były powalające i myślałem że Plitvic nie zwiedzę. Wystarczyło wyjechać kilka wiosek w kierunku Karlovaca i skończyło się na pobycie za 10E od głowy + piwny poczęstunek + przemiła wieczorna rozmowa z gospodarzami. Dom przy samej drodze, takich domów mnóstwo, ludzie z tego żyją prawdopodobnie.
Gajdex
Podróżnik
1 nocleg w okolicach jezior plitwickich potrzebny - help

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajdex » 01.08.2010 12:49

Witam. jadę do Orebica, ale chcę się zatrzymać na jedna noc w okolicach jezior plitwickich. Dojazd w sobote 14.08.2010 i w niedziele dalej na poludnie.
Dajcie namiary na jakaś sensowna kwaterę dla rodziny 2+2, blisko parku w miarę. Dzięki 100-krotne.
Pozdro
Gajdex
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 01.08.2010 16:07

Proszę ja byłem tu masz opis w tym temacie z foto. forum/viewtopic.php?t=29242
kniaziul
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kniaziul » 16.07.2011 12:35

Witam odgrzewam temat czy znacie jakies nie drogie noclegi w okolicach Plitvic wiem ze w okolicach Karlovac sa tansze niz w Plitvicach . Chodzi mi o jeden nocleg dla 6 osób cena do 100-150kun od osoby bylo by milo myslicie ze da sie cos znalezc?
malik
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) malik » 17.07.2011 11:57

Witam serdeczne.
Podpinam się pod pytanie kniaziula odnośnie jednego noclegu w okolicach Plitvic. Macie coś do polecenia, może ktoś ostatnio był w tamtych rejonach, pamiętacie jakieś kwatery nie za drogie, komfortowe i najlepiej ze śniadankiem w cenie? :) Szukam noclegu dla 2 osób.
Pozdrowienia!
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 17.07.2011 12:35

Dwa razy spaliśmy tu: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link , za pierwszym razem mieliśmy super pokoik z tarasem i wyjściem do małego sadu . W zeszłym roku już nie było tak fajnie, ale śniadanko jest a i z basenu z ładnym widokiem na okolicę
(za opłatą, darmowy przy dłuższym pobycie) można skorzystać, co po zwiedzaniu jezior bardzo dobrze nam zrobiło. Nie wiem tylko czy ceny będą odpowiadały. Jest restauracja, można zjeść kolację, kręci się rożen z jagnięciną.
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 17.07.2011 16:14

malik napisał(a):Witam serdeczne.
Podpinam się pod pytanie kniaziula odnośnie jednego noclegu w okolicach Plitvic. Macie coś do polecenia, może ktoś ostatnio był w tamtych rejonach, pamiętacie jakieś kwatery nie za drogie, komfortowe i najlepiej ze śniadankiem w cenie? :) Szukam noclegu dla 2 osób.
Pozdrowienia!

Na prawdę nie są Wam potrzebne żadne namiary. Jedziecie z Plitvic w kierunku Karlovaca i kwater jest mnóstwo. Do wyboru do koloru.
kniaziul
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kniaziul » 17.07.2011 21:08

Dzięki kolego to poprostu :) przed wjazdem do Plitvic znajde nocleg bo najpierw jest Karlovac potem dopiero Plitvice wiec spoko bo jade od strony Węgier;)
malik
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) malik » 18.07.2011 13:18

podszywacz napisał(a):Na prawdę nie są Wam potrzebne żadne namiary. Jedziecie z Plitvic w kierunku Karlovaca i kwater jest mnóstwo. Do wyboru do koloru.

Też tak uważam. Tyle, że zadałem to pytanie w imieniu rodziców, którzy robią sobie wypad by uczcić okrągłą rocznicę ślubu i tym samym nie chcą mnie zabrać do mojej ukochanej Chorwacji :(
Ale wracając do tematu, namówiłem ich żeby na miejscu poszukali czegoś ale mimo wszystko dzięki za pomoc! :)
Amikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amikol » 18.07.2011 13:58

wróciłem z Cro 8.07 ,po obu stronach Plitwic na dlugim odcinku mnóstwo ogloszeń o wolnych pokojach , nawet z podaną ceną ok. 10 euro (po przeliczeniu z kun)
ana588
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ana588 » 10.08.2011 13:30

Polecam także Anto Gaspar Mukinje 49 wyjeżdzając z urlopu w tym roku zahaczyliśmy o Plitwice (dodam sam środek sezonu) miejsca się znalazły. Właścicielka ma ok 70siątki i zna Polski. Za osobę płaciliśy 20 EURO, gospodyni od razu zaznaczyła, że nie mamy po co iść dalej bo w okolicy wszędzie za osobę 20-25 Euro. Zostaliśmy zatem. W pokojach bez rewelacji, ale warunki w skali 1-6, niech będzie 4+. A i dodam , że jest WI FI :) Na jeden nocleg lepiej nie trzeba. Minusem była jadalnia w piwnicy, a pani z góry zaznaczyła, że NIE JEMY w pokajach. DLatego schodząc na sniadanie bylismy na celowniku gospodyni narażeni na słuchanie jej opowiesci o dawnej Jugoslawi itd. Z kwatery szliśmy jakieś 15-20 minut lasem do wejścia i kasy Parku. Zatem ekonomicznie, nie trzeba bylo ciagac samochodu. Ok 5-6 minut spacerkiem za domem znajduje się niepozornie wyglądająca restauracja,a za nią stok narciarski, gdzie serwuja smaczna pizze (JUMBO 49 KN), piwo(15 KN 0,5l karlovacko, ozujsko etc) i inne jedzonko. Mozna zatem najesc się i napoic po zwiedzaniu jezior:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Plitvice 1 nocleg??? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone