Leszek Skupin napisał(a):Marku, mam prośbę. Robisz wiele dobrego dla forumowiczów, ale weź pod uwagę, że niektórzy mogą uważać, że robisz sobie tutaj darmową reklamę. W związku z tym proszę o nie umieszczanie w postach swojej strony wuwuwu. Możesz ją umieszczać w mailach prywatnych do osób zainteresowanych.
Dziękuję
Leszek Skupin napisał(a):Marku, mam prośbę. Robisz wiele dobrego dla forumowiczów, ale weź pod uwagę, że niektórzy mogą uważać, że robisz sobie tutaj darmową reklamę. W związku z tym proszę o nie umieszczanie w postach swojej strony wuwuwu. Możesz ją umieszczać w mailach prywatnych do osób zainteresowanych.
Dziękuję
powiedz, coś cię boli?? co?? że inni mają pomysł, a ty nie?? że ktoś może coś zorganizować a ty nie?? w końcu, że skrytykowałem nieprzychylnie dla ciebie kiedyś twoje zdjęcia??Fatamorgana napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Marku, mam prośbę. Robisz wiele dobrego dla forumowiczów, ale weź pod uwagę, że niektórzy mogą uważać, że robisz sobie tutaj darmową reklamę. W związku z tym proszę o nie umieszczanie w postach swojej strony wuwuwu. Możesz ją umieszczać w mailach prywatnych do osób zainteresowanych.
Dziękuję
Nie tyle uważają czy mogą uważać, ale po prostu widzą (a jest tego trochę... w temacie "warsztatowym" też). Taka prawda. Reklamowanie/nagłaśnianie czegoś, co jest tu za kasę a nie w ramach pomocy koleżeńskiej nie powinno mieć miejsca. Albo wszyscy mają tak samo, albo robi się wyjątki (z jakich względów?).
Np. w avatarze- też jest zabronione, czy tylko w postach?
P.S. Dobrze, że ktoś w końcu zwrócił na to uwagę. Mam nadzieję, że teraz będzie przejrzyściej.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja