napisał(a) Użytkownik usunięty » 24.04.2021 19:54
Morski Pas napisał(a):abovo napisał(a):
Chyba kolega Krzysztof nigdy tam nie był lub słabo się przyjrzał (bo widzę na jednym ze zdjęć twojego Wikinga). Co jak co, to nie są plaże dla dzieci. Po południu bardzo silny wiatr i dość ostre spadki do wody. Może poza nr 5 lecz o piachu można na niej zapomnieć tak jak i na reszcie.
Pokaż w którym miejscu polecałem te plaże dla dzieci. Kolega prosił o zdjęcia i dostał zdjęcia,
a Ty się czepiasz.
Skoro koledzy się pytali:
rsygowski napisał(a):Dzień dobry
Czy ktoś z szanownych Państwa mógłby udostępnić zdjęcia plaży z Viganj i na zachód od Viganj? Pewnie gdzieś już takie zdjęcia są ale nie sposób przekopać się przez wszystkie wątki. Nigdy w tych okolicach nie byliśmy, bardzo nam się podobały plaże w Breli bo można tam znaleźć zarówno drobny żwirek dla maluchów jak i skały do skakania dla starszych.
Z góry dziękuję
r.
rsygowski napisał(a):No właśnie chodzi mi o te plaże na zachodnim końcu Viganj, tam gdzie kończą się zabudowania. Centrum miejscowości i kierunek Orebić mnie nie interesują. Może ktoś tam bywał i ma jakieś fotki?
A przy okazji - czy ten owiany legendą wiatr jest rzeczywiście uciążliwy np pod koniec czerwca? Czy może to być problem dla starszych osób lub dzieci?
Drobny żwirek , to raczej piasek niż kamiory. Skoro starsza osoba może mieć problem z chodzeniem podczas porywistych powiewów, rozumie się samo przez się, iż łatwiej jej się poruszać po piasku. O małych dzieciach nie muszę tłumaczyć..... Więc chyba się nie czepiam lecz tylko zwracam uwagę na pewne niedogodności twojego wskazania.
Morski Pas napisał(a):PS. Głupio zrobiłeś kasując Twoje poprzednie konto.
Stanowczo NIE, usunięcie konta było przemyślane. Nie przemyślany był powrót. O powrocie przekonał mnie jeden z kolegów motorowodniaków. Ale da się to naprawić.
Pozdro.