domeldoom napisał(a):... śmieci, porozrywane materace. To jakoś zniosę, bo zawsze i tak jak przychodze na plażowanie to zbieram śmieci po kimś:-(
Ale najgorsze co moze być to masy petów - to mnie straszliwie wkur..a!!!!!!! Nie dość, ze często gęsto chcąc nie chcąc siedzę koło śmierdziela jarającego faję za fają to jeszcze te skur...e wyrzucają pety wprost na piasek czy kamienie dookoła siebie - kur..a do czego to podobne???
Czy ci syfiarze i brudasy jak wyjarają tą fajkę w domu to rzucają peta na podłogę??
LUDIE SKOŃCZMY Z TYM BRUDACTWEM, ŚMIECENIEM I GNOJEM pozostawianym po sobie gdziekolwiek, niezależnie czy to plaża, dom czy biuro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PALACZU - JAK WYPALISZ PAPIEROSA NA PLAŻY TO POMYŚL ( o ile to mozliwe), ŻE NIE KTÓRZY NIE ZNOSZĄ SMRODU ANI WIDOKU PETÓW. WEŹ PETA ZE SOBĄ, ZJEDZ GO ALBO ZRÓB Z NIM COKOLWIEK CO ZECHCESZ, ALE NIE RZUCAJ NA PLAŻĘ - PROSZĘ - BO ZANIEDŁUGO NIE BĘDZIE PLAŻ PIASZCZYSTYCH, KAMIENISTYCH CZY INNYCH TYLKO BĘDZIEMY LEŻEĆ NA PETACH (to znaczy wy palaczę bedziecie leżeć - ja wolę zostać w domu.
Bylem w Podgorze w 2004 r. Mam sporo fotek z plazy i jakos nie widze na nich tych kup smieci, niedopalkow itp. Musze powiedziec, ze raczej bylem zaskoczony czystoscia plaz, chodnikow.Nawet psich odchodow nie widzialem.