napisał(a) slawekewa » 19.03.2013 23:37
komanch napisał(a):slawekewa napisał(a):Ale co , pekara (piekarnia) na końcu Vrh Sela piecze super chlebki i niezapomniana szlapę. Pycha.
Mógłbyś mi wskazać miejsce tej piekarni? przeleciałem całą Vrh Sela na street view i nie znalazłem
em
Nie umiem wklejać punktu w google maps.Jak wjedziesz pod górke do Slatine to będzie pierwsze skrzyzowanie.
W lewo na dół plaża garma. Prosto za 100 m kościół po lewej stronie .W prawo i to ostro w prawo prawie do tyłu skręcasz i po lewej stronie miniesz kawiarnie.Jedziesz dalej lekko pod górkę i widzisz szkołę, jedziesz dalej lekko w lewo pod górkę i cały czas prosto główną drogą.Nigdzie w bok ni jesteś w stanie skręcić bo cholernie wąsko. za jakieś 200 m poczujesz zapach i trafisz. Jak skręcisz w prawo na krzyżówce to w google maps street vie po lewej stronie miniesz niebieskiego peugeota partnera z napisem service zaninović. To znaczy że dobrze jedziesz. Ja od peugeota z buta szedłem 5 min.
Piekarnie mają kosowiacy. Fajni ludzie i sprzedawczyni czarna babka.Miła i sympatyczna.
Ogólnie to fajnie pobłądzić ponieważ wtedy poznaje się ludzi i kraj.