Lednice napisał(a):Co w tym jest śmiesznego
W Chorwacji plaże piaszczyste są niespecjalne, np. w Medulin.
Nie zmusisz nas, żebyśmy przestali cenić krystalicznie czysta wodę, żwirek i skałki
Nie podoba się w Chorwacji, nie jedź, nie ma przymusu wyjazdów
Wkładasz mi w usta coś czego nie powiedziałem. Napisałem wcześniej, że każdy rodzaj plaży ma swoje zalety. Moim zdaniem dla małych dzieci fajniejsze są piaszczyste, czy to ze względu na zabawę, czy też kąpiel i prozaiczne poruszanie się po podłożu. I całkowicie zdaję sobia sprawę, że HR jest krajem, kw którym takich plaż jest jak na lekarstwo.
Śmieszy mnie natomiast "argument", że przejrzysta woda występuje tylko przy żwirze i kamieniach. Wkleiłem kilka zdjęć obalających tę tezę. Wtedy jakoś nikt nie napisał "sorry, miałeś rację" :/
Co więcej w wątku o Podacy, jeden z userów wkleił zdjęcie wzburzonego morza w tej okolicy, mętnego i zawiesistego.
I jeszcze mały OT. Pewnie znowu dostanę bana, ale zauważyłem, że na tym forum typ wazeliniarzy (ale z długą historią więc "zasłużonych") najpierw obrzuca błotkiem w postaci ewidentnych oszczerstw, potem kabluje do moda. Broń Boże, nie mam ciebie na myśli, ale czytając wątki zaczynam widzieć sympatie, antypatie, rożne gierki i podsr...nie. Zwłaszcza tych kreujących się po adriatycku na "krystalicznych".
Co nie stoi w sprzeczności z tym, że forum jest kopalnią informacji