alfik napisał(a):wkleiłbym zdjęcie ale chyba jestem internetowym analfabetą i nie bardzo wiem jak
i na to jest rozwiązanie
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17681
alfik napisał(a):wkleiłbym zdjęcie ale chyba jestem internetowym analfabetą i nie bardzo wiem jak
poker000 napisał(a):Witam, my tez planujemy wyjazd do Nin (ze względu na piaszczyste plaże) ale nie mamy kwater. Jedziemy we trójke z 4 letnim synkiem. Mam zamiar gotowac obiadki wiec szukam apartamentu z kuchnią. Chciąłabym zrobić jakieś zapasy w Pl, jakies mieso, sosy. skoro tam sos w słoiku kosztuje 40 zł. Mogę prosić o namiary na jakies fajne lokum. żeby było czysto, blisko do plazy i może z ogrodem i jescez niedrogo. planujemy tak ok 7 dni pobytu
poker000 napisał(a):serio? To nieprawda? tak ludzie pisali na forum, wiec byłam nastawiona na wałówę z Pl co mnie wcale nie cieszyło. masz może jakieś namiary na fajne kwatery z kuchnia w w Nin lup Lopar?
poker000 napisał(a):serio? To nieprawda? tak ludzie pisali na forum, wiec byłam nastawiona na wałówę z Pl co mnie wcale nie cieszyło. masz może jakieś namiary na fajne kwatery z kuchnia w w Nin lup Lopar?
arko2007 napisał(a):poker000 napisał(a):serio? To nieprawda? tak ludzie pisali na forum, wiec byłam nastawiona na wałówę z Pl co mnie wcale nie cieszyło. masz może jakieś namiary na fajne kwatery z kuchnia w w Nin lup Lopar?
Wałówy nie ma, co wozić ze sobą bo i tak różnicę wydacie na paliwo.
na miejscu kupisz w podobnej cenie tyle, ile będziesz chciała i świeże.
A piaskiem bym, sobie głowy nie zawracał bo, kamyczki spełnią dokładnie tę samą rolę co, piasek możesz mi wierzyć.
alycja napisał(a):Dokładnie. Nie rozumiem tej fasynacji plażami z piaskiem. Takie mamy w Polsce Polecam plaże z kamyczków, rewelacja, czyste ręczniki
bluesman napisał(a):alycja napisał(a):Dokładnie. Nie rozumiem tej fasynacji plażami z piaskiem. Takie mamy w Polsce Polecam plaże z kamyczków, rewelacja, czyste ręczniki
Masz prawo nie rozumieć, tak jak ktoś inny ma prawo fascynować się piaskiem Piasek brudzi, no tak chyba brudny piasek tak jak i brudne kamienie
poker000 napisał(a):i jeśli możesz napisz mi proszę ile kosztują tak srednio apartamenty od prywatnych właścicieli?mam zamiar jechać w ciemno ale z dzieckiem to się trochę obawiam. Planujemy na początku sierpnia wyjazd.