majeczka napisał(a):Jeśli chodzi o Lumbardę, spróbuję Wam wysłać. Innych niestety z Korculi jeszcze nie posiadam, będę tam dzięki sympatycznemu koledze z forum w tym roku pierwszy raz
mkm napisał(a):majeczka napisał(a):Jeśli chodzi o Lumbardę, spróbuję Wam wysłać. Innych niestety z Korculi jeszcze nie posiadam, będę tam dzięki sympatycznemu koledze z forum w tym roku pierwszy raz
... I zapamietaj Najlepsze klapy są na Korculi
Klapa Kumpanji z Blato , specjalnie dla koleżanki
majeczka napisał(a):mkm napisał(a):majeczka napisał(a):Jeśli chodzi o Lumbardę, spróbuję Wam wysłać. Innych niestety z Korculi jeszcze nie posiadam, będę tam dzięki sympatycznemu koledze z forum w tym roku pierwszy raz
... I zapamietaj Najlepsze klapy są na Korculi
Klapa Kumpanji z Blato , specjalnie dla koleżanki
Świetne, dziękuję mkm.
Mam nadzieję, że podczas tegorocznego pobytu zarejestruję co nieco, a może nawet nieco więcej?... Znasz moje preferencje...
misia53 napisał(a):Do wszystkich wyjezdzajacych na Kurczule , zachecam do odwiedzenia zacisznej zatoczki odcietej od tłumów i barów, Zavalaticy!!
Przed wjazdem do wioski trzeba pojechac w lewo kawałek pod górke, a potem droga przy boisku
Miałam nie zdradzac tego miejeca , ale mam nadzieje ze tylko czytaja nawiedzeni to forum;-) i nie bedzie tłumów
http://www.panoramio.com/photo/1788903
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...