Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Plaze na Hvarze

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sunshine
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sunshine » 25.06.2005 17:28

:)
Ostatnio edytowano 21.07.2012 14:02 przez sunshine, łącznie edytowano 1 raz
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 28.06.2005 07:45

[quote="Iwona_PB"][quote="Alen"]
Droga była tragiczna 20-40 km/h w porywach do 60.
Wąsko, brak poboczy i zakręt na zakręcie!!!
Brak barierek.[/b]
[/quote]
A nam się podobało ;)[/quote]

Mnie się też podobało ,dzięki wskazówkom Iwony własnie.
Jechałem z nastawieniem - że będzie to droga przez mękę .
Jak dojechałem do tunelu to stwierdziłem ,gdzie te przepaści.
Natomiast znajomi ,którzy dojerzdżali do nas za 2 dni... kierowca przyjechał w dobrej kondycji, ale jego żona siedząca własnie od strony tych przepasci przez 2 godziny nie mogła dojść do siebie.. płacz tabletki itp.
Ja jadę drugi raz ,,uwazać jednak trzeba zawsze.
pozdrav :lol:
titekk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) titekk » 12.08.2005 09:58

Do malgi_g
Jak wyglada sprawa kwater we wrzesniu (wybieram sie na poczatku) czy mozna znalesc cos bez rezerwowania za okolo 10EUR/osobe?
Poprzednia strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone