Ooo, jest kontynuacja. Wspaniale.
W sierpniu Milna nie była taka pusta
PS. 2021 też Vrboska ?
karin74 napisał(a):Bardzo fajnie, że zacząłeś kontynuować relację. Mega ekstra zdjecia. Mam ogromną nadzieje ze zobacze to wszystko w przyszłym roku.
Pozdrawiam
kaeres napisał(a):Ooo, jest kontynuacja. Wspaniale.
W sierpniu Milna nie była taka pusta
...
PS. 2021 też Vrboska ?
wiolek_lp napisał(a):Dzięki za info o Supie, jakoś nie pomyślałam, że faktycznie mogą nie wypożyczyć na dni Może uda się gdzieś właśnie chociaż na godzinkę spróbować
No właśnie gdzie w przyszłym roku
Ja wczoraj zrobiłam ostatnie rezerwacje, miało być spokojnie, będzie grubo
Początkiem lutego mieliśmy ruszyć na objazdówkę wybrzeża Cro Ale chyba nic z tego nie będzie. Jak wiadomo ferii nie będzie, my mieliśmy mieć je właśnie w lutym. Potem się okazało, że mąż w lutym nie dostanie wolnego. Myślałam zrobić chłopakom dodatkowe wolne w marcu, ale chyba odpuszczę, bo musiało by ich nie być w szkole co najmniej półtora tygodnia jak nie dwa, a i tak w czerwcu ostatani tydzień muszę ich zwolnić bo ruszamy już 18 czerwca.
Smutno mi bo "planowałam" te ferie od ponad roku. No ale cóż, może sobie odbije
Habanero napisał(a):wiolek_lp napisał(a):Ja wczoraj zrobiłam ostatnie rezerwacje, miało być spokojnie, będzie grubo
Początkiem lutego mieliśmy ruszyć na objazdówkę wybrzeża Cro Ale chyba nic z tego nie będzie. Jak wiadomo ferii nie będzie, my mieliśmy mieć je właśnie w lutym. Potem się okazało, że mąż w lutym nie dostanie wolnego. Myślałam zrobić chłopakom dodatkowe wolne w marcu, ale chyba odpuszczę, bo musiało by ich nie być w szkole co najmniej półtora tygodnia jak nie dwa, a i tak w czerwcu ostatani tydzień muszę ich zwolnić bo ruszamy już 18 czerwca.
Gdzie jedziecie ?
elka21 napisał(a):Habanero napisał(a):wiolek_lp napisał(a):Ja wczoraj zrobiłam ostatnie rezerwacje, miało być spokojnie, będzie grubo
Gdzie jedziecie ?
Zerknij Konrad w Kalendarz Wyjazdowy na 2021r.
Habanero napisał(a):Na pewno sobie odbijecie z nawiązką
Wszyscy sobie odbijemy i będzie....
Gdzie jedziecie ?
Jestem ciekaw, czy Synek swoje pierwsze kroki postawi na chorwackiej ziemi
wiolek_lp napisał(a):
Pewnie widziałeś już w kalendarzu Udało się zarezerwować wszystko tak jak chciałam, a nawet i więcej
Chyba kiedyś nawet tu u Ciebie pisałam, że fajnie było by parę dni spędzić w Vela Stinivie i potem kolejne w Starim Gradzie, i tak też zrobimy Zawsze też mówiłam, że do Povlji będę chciała wrócić jak będę mieć malucha, na takie bardziej stacjonarne wakacje. Ale, że u Nady było wolne dopiero od 1 lipca a w SG mamy do 29, to trzeba było pomyśleć o "przeczekaniu" Nie chciałam się denerwować na wybrzeżu, że coś mi się nie podoba, a 100 km do Zuljany to całe nic, więc stestujemy czy półwysep jest dla nas
Milan pierwszych kroczków raczej nie postawi w Cro, bo na końcówce wyjazdu skończy 8 miesięcy, za to kąpiel w jadranie na pewno zaliczy
Habanero napisał(a):Miłośnikom architektury i pięknych widoków, polecam spacer wzdłuż posiadłości rodziny Kasandrić, zbudowanej na przełomie XVIII / XIX w.
Habanero napisał(a):kaeres napisał(a):Habanero napisał(a): jeśli wszystko będzie ok, wracam na Hvar i do Vrboskiej
Wow, takiej miłości dawno nie widziałem
I to głównie za sprawą tego co było pod naszym nosem od samego początku
maslinka napisał(a):Jaka pusta Dubovica! Cudownie!Habanero napisał(a):Miłośnikom architektury i pięknych widoków, polecam spacer wzdłuż posiadłości rodziny Kasandrić, zbudowanej na przełomie XVIII / XIX w.
Bardzo mi się podoba ten budynek i dzięki Tobie wiem, co to Dzięki!
bonaz napisał(a):Witaj Konradzie
Zachwycaliśmy się Dubovicą w tym samym dniu (Twoje zdjęcie uchwyciło nasze auto). Plaża cudowna, jak przyjechaliśmy była zupełnie pusta, przez prawie godzinę mieliśmy ja tylko dla siebie - raj.
Planując wyjazd zaglądałam również do Twojej relacji i nieraz z niej korzystałam. Dziękuję!!
bluesman napisał(a):...
Widzę tam w oddali nasz ulubiony kemping N
Powrót do Nasze relacje z podróży