Dzięki Kasiu za obecność i że dotrwałaś do końca W wolnych chwilach jestem u Ciebie .Świetny poranek i powrót
Dzięks. I zazdro
karin74 napisał(a):boboo napisał(a):Konradzie, jeśli ten "kolo" na windsurfie to Ty , to... zapomnij na jakiś czas o Leberkäse
Też sobie tak pomyślałam, że Konrad ma niezłą talię
Ale zwracam honor
Habanero napisał(a):karin74 napisał(a):boboo napisał(a):Konradzie, jeśli ten "kolo" na windsurfie to Ty , to... zapomnij na jakiś czas o Leberkäse
Też sobie tak pomyślałam, że Konrad ma niezłą talię
Ale zwracam honor
No nie Karin, ten facet to ja i moja talia osy
Chcesz zobaczyć więcej , zapraszam ...
https://www.facebook.com/konrad.pyrzak
karin74 napisał(a):...
Wspaniała masz rodzinkę
Pozdrawiam
Habanero napisał(a):karin74 napisał(a):...
Wspaniała masz rodzinkę
Pozdrawiam
Dzięki Karin
.......
Dzisiaj po 12-tej padało na Hvarze
Po 15-tej wyszło słońce, więc wybrałem się na deskę .
Fajnie zaczęło wiać i słonko przygrzewało , ale nie o tym.
Od szefa Bota surfing we Vrboskiej chciałem wypożyczyć deskę na 5 godz. ( codziennie, przez 5 dni po 1h). Oczywiście nie było żadnego problemu i nawet upust dostałem. Gdy chciałem zapłacić za umówioną rezerwację deski, szef powiedział, że ureguluję wszystko po ostatniej godzinie
Jestem w szoku, bo w Polsce wiecie jak jest. Wszystko z góry, wypełnianie papierów, kontrola czasu itd. Zostawił mnie samego ze sprzętem i powiedział, że jak skończę to mam odstawić deskę do wiaty i poszedł.
Niesamowici ludzie
zyziozie napisał(a):....
Zgadza się. Niesamowity luz i zaufanie.
My w tym roku wypożyczaliśmy od nich SUP-a na pół dnia.
Myślałem, że będą chcieli dokumenty czy płatność z góry ...Nie było tematu Z rozmowy wynikało, że ten SUP kosztował ich 600 Euro ...więc tani sprzęt to nie jest.
Zapłaciłem z góry ale z własnej inicjatywy żeby mieć sprawę załatwioną.
Powrót do Nasze relacje z podróży