rufus295 napisał(a):Cast Avay. Jak się żonie podoba to już musi być petarda
hmm..już dzisiaj gdzieś widziałam te zdjęcia
Habanero napisał(a):Gardelin okazała się świetnym wyborem. Dzięki Maslinko za polecenie.
majkik75 napisał(a):Jeśli mogę ... Cast Away, to po prostu plaża w Gromin Dolac ? I dojazd powiedzmy od strony Vyrboski przez tunel Plitve ?
Ale widzę też drogę górą - jechał tam ktoś już ?
Dzięki z góry, pozdrawiam, Michał
Habanero napisał(a):majkik75 napisał(a):Jeśli mogę ... Cast Away, to po prostu plaża w Gromin Dolac ? I dojazd powiedzmy od strony Vyrboski przez tunel Plitve ?
Tak. Plaża nazywa się Gromin Dolac, a kemping Cast Away. Wszystko obok siebie. Dojazd tylko szutrem z Zavali.
majkik75 napisał(a):Habanero napisał(a):majkik75 napisał(a):Jeśli mogę ... Cast Away, to po prostu plaża w Gromin Dolac ? I dojazd powiedzmy od strony Vyrboski przez tunel Plitve ?
Tak. Plaża nazywa się Gromin Dolac, a kemping Cast Away. Wszystko obok siebie. Dojazd tylko szutrem z Zavali.
Dziękuję Tylko czy tunelem Plitve do Zavali, czy można górą - bo widze na GM, ze tam jest droga, co prawda wąska i szutrowa, ale moze być ciekawa ...
pozdrawiam, Michał
Plus taki, że nie ma tam żadnych urwisk, także jazda bez stresu.Dżejan napisał(a):Szutru z Zavali do Ciast Away jest jakieś 3,5 km, im dalej tym coraz gorszy, i jak coś z przeciwka jedzie to cofanko do mijanki. Górą nie radzę jechać, tylko tunelem...
Powrót do Nasze relacje z podróży