Trafiliście do plażowego raju
Ale fajny gif
My również jeszcze raz dziękujemy za ten przesympatyczny wieczór
Pozdrawiamy Was gorąco, choć zimowo (narciarsko). Właśnie wróciliśmy z szusowania w czeskim ośrodku Bila
Katerina napisał(a):Latające ryby wyskakiwały z fal przy wybrzeżach Peljeszca, gdy płynęliśmy wzdłuż nich z fishpiknikiem...tylko skubane były tak szybkie,że nie dawały się zdjąć obiektywem
Kapitańska Baba napisał(a):Ilekroć jesteśmy w Jelsie jemy śniadanie przepływając wzdłuż Twoich plaż
Katerina napisał(a):Latające ryby wyskakiwały z fal przy wybrzeżach Peljeszca, gdy płynęliśmy wzdłuż nich z fishpiknikiem...tylko skubane były tak szybkie,że nie dawały się zdjąć obiektywem
Przesympatyczne te plaże, bardzo żałuję, że nie wytrwałam i nie doszłam do nich.
Super zdjęcie (gif) z crospotkania - aż chce się chwycić jakiś kufelek i dołączyć do Was
Pozdrawiam
maslinka napisał(a):Trafiliście do plażowego raju
Ale fajny gif
My również jeszcze raz dziękujemy za ten przesympatyczny wieczór
Pozdrawiamy Was gorąco, choć zimowo (narciarsko). Właśnie wróciliśmy z szusowania w czeskim ośrodku Bila
lew napisał(a):....wielokrotnie pływaliśmy wpław w tych zatoczkach , ale na brzeg nie wychodziliśmy- z brzegu chyba nawet wyglądają lepiej niż z morza
travel napisał(a):Palinica jest super
I co dla mnie najważniejsze - w zasięgu buta.
Świetnie wszystko opisujesz
kaeres napisał(a):No to kolejny punkt na mapach google zaznaczony.
Coś pięknego, i tak blisko spacerkiem.
Ze zdjęć google w życiu bym się tam nie wybrał, a tu taka niespodzianka.
Epepa napisał(a):Katerina napisał(a):Latające ryby wyskakiwały z fal przy wybrzeżach Peljeszca, gdy płynęliśmy wzdłuż nich z fishpiknikiem...tylko skubane były tak szybkie,że nie dawały się zdjąć obiektywem
W Żuljanie też je widziałam. Musiały się wystraszyć naszego pływadła, bo uciekały w podskokach i niestety dokładnie im się nie przyjrzałam. Na zdjęciach wyglądają niesamowicie.
agata26061 napisał(a):Całkiem fajne te plaże Vrboski. Jeśli będziemy kiedyś jeszcze na Hvarze, to warto poszukać gdzieś w okolicy kwatery, choćby na kilka dni.
Habanero napisał(a):Jeżeli 15-20 min. spacerkiem do plaży, nie robi Wam różnicy , to warto.
Powrót do Nasze relacje z podróży