karin74 napisał(a):i znowu pięknie ....pozdrawiam
Piękne miejsca czekają Was w najbliżej okolicy Vrboski.
Sam byłem zaskoczony, że jest ich tam tak dużo,... idealnych do kameralnego i spokojnego wypoczynku.
Nie ma co prawda rozległych, kamyczkowych plaż z rozwiniętą infrastrukturą, znanych z popularnych kurortów. To akurat było dla nas na plus. Jest za to gdzie połazić surowym wybrzeżem (popływać małą łódeczką też ) i przebierać w miejscach, które będą tylko nasze
travel napisał(a):Po tym odcinku już wiem gdzie spędzę wakacje 2021
Vrboska i może Tvrdni Dolac.....
Tvrdni Dolac - świetny wybór Może nie na cały urlop, ale na kilka dni naprawdę warto. Reset gwarantowany
Vrboska ma za to dla mnie jedną analogię z Sutivanem,...no może dwie, bo jest równie urokliwa. Podobnie jak Sutivan swoje plaże skrywa w pobliskim lesie. Dzikie plaże to je to
Epepa napisał(a):Ale piękny kolor morza! Po obejrzeniu tych zdjęć jeszcze bardziej zatęskniłam za Chorwacją, o ile to w ogóle możliwe. Przyznam, że nigdy nie plażowałam na północnej stronie Hvaru, więc z tym większą ciekawością śledzę relację. Fajnie jest dowiedzieć się o nowych miejscach.
No to Hvar do poprawki Północ równie piękna i kilka perełek jeszcze tu zobaczysz
corrina napisał(a):Chciałam tylko powiedzieć, że po obejrzeniu tych wszystkich cudownych zdjęć mam kompleksy i nie wiem, czy skończę moją relację, bo nie dość, że weny nie mam, to jeszcze zdjęcia z wakacji pierwszy raz robione mam tylko telefonem, który na dodatek do wybitnych nie należy
Ale, Habanero, ogląda się i czyta rewelacyjnie. Dziękuję że w te okropne szare, mokre, zimne dni dzięki tej relacji można się przenieść chociaż w myślach na ukochaną wyspę...
Szok z tym aparatem Myślałem, że się w końcu znajdzie. Zwłaszcza po tym gdy napisałaś, że ostatnie zdjęcie nim zrobione to te z mostu w Mostarze. Skoro jest zdjęcie no to aparat też musi być, myślałem. Ale chyba wcześniej zrzuciłaś je, albo kartę wyjęłaś Nieważne, ...wielka szkoda i współczuję Ci. Pisz dalej bez żadnych kompleksów, bo masz tu wierną widownię i chcemy poznać Wasze dalsze przygody .... moje fotki też z telefonu
Kapitańska Baba napisał(a):A w kółeczku na Twojej mapce jakiś czas temu 40 minut bawiliśmy się w podglądanie stada delfinów
...
Ojojoj,...No to pójdę w niezłe koszta Będziemy tam pływać do bólu, aż je zobaczymy.... w końcu