Dzięki Ci dobry człowieku
Rozumiem, że to była nie jedyna plaża, na którą chodziliście i będą inne w relacji ?
pozdrawiam, Michał
majkik75 napisał(a):Dzięki Ci dobry człowieku
Rozumiem, że to była nie jedyna plaża, na którą chodziliście i będą inne w relacji ?
pozdrawiam, Michał
pomorzanka zachodnia napisał(a):Fajnie poznać takie piękne, niepopularne miejsce. Od razu człowiek czuje się wtajemniczony...
Ano bo z ziemi i wody tego tak nie widaćHabanero napisał(a):Też mnie to dziwi, że TAKIE MIEJSCE jest tak mało popularne
kaeres napisał(a):Konrad, a Ty wiesz co się teraz u nas w domu dzieje ?
Przeglądam Twoją relację, plaże Gdinj, śledzę relację maslinki i jej nocne Hvary....i zamiast planowanego Pelješaca już mamy w głowie powrót na Hvar.
Kwatera u naszych gospodarzy w Jelsie czeka na nas otworem
Jak tak nadal będziecie oboje kusili w swoich relacjach z maslinką to półwysep przegra na 2020r.
boboo napisał(a):Ano bo z ziemi i wody tego tak nie widaćHabanero napisał(a):Też mnie to dziwi, że TAKIE MIEJSCE jest tak mało popularne
kaeres napisał(a):Konrad, a Ty wiesz co się teraz u nas w domu dzieje ?
Przeglądam Twoją relację, plaże Gdinj, śledzę relację maslinki i jej nocne Hvary....i zamiast planowanego Pelješaca już mamy w głowie powrót na Hvar.
Jak tak nadal będziecie oboje kusili w swoich relacjach z maslinką to półwysep przegra na 2020r.
gusia-s napisał(a):Ja już mam swoje 4 miejsca w Cro, do których bym wróciła i są to wyspy Hvar, Brać, Krk i Pag ... reszta już mnie nie interesuje
corrina napisał(a):My mieszkaliśmy ciut dalej, ale widoczek też był niczego sobie Więcej w mojej zeszłorocznej relacji.
Hercklekot napisał(a):Troszkę mnie nie było na forum, ale od razu dobrze trafiłem. Jeżeli miałbym ponowić wizytę na jakiejś wyspie, to z dotychczas odwiedzonych Hvar jest na miejscu nr 1. Relacja idealnie mi pasuje, bo pojechałbym z podobnym planem. Genialne revue plaż i zatoczek.
Habanero napisał(a):kaeres napisał(a):Konrad, a Ty wiesz co się teraz u nas w domu dzieje ?
Będziemy od 06.07.2020 do 04.08.20 we Vrbosce Rezerwuj, łódeczki są na miejscu, będzie pysznie
Powrót do Nasze relacje z podróży