W 2020r też zaliczyliśmy z Olą ten szczyt...ale w pełnym słońcu
Niby samochodem podjechaliśmy w to samo miejsce ale ten krótki spacerek w 35`C dał się we znaki.
Na szczęście trochę wiało.
Przepiękne widoki.
boboo napisał(a):Takie zdjęcia dolewają tylko oliwy do ognia, gdy biję się z myślami o zakupie "rowerków" dla nas
kaeres napisał(a):W 2020r też zaliczyliśmy z Olą ten szczyt...ale w pełnym słońcu
Niby samochodem podjechaliśmy w to samo miejsce ale ten krótki spacerek w 35`C dał się we znaki.
Na szczęście trochę wiało.
Przepiękne widoki.
.walp napisał(a):W 2019 weszliśmy na szczyt od Sv. Nedjelji. Byłoby ciężko, gdyby nie to, że zaczęliśmy przed 9 rano, a był wrzesień.
...
walp napisał(a):...
Jazda quadem, super sprawa.
Na razie szalę przechyla toto:Habanero napisał(a):Masz już coś konkretnego na oku, bo wybór jest przeogromny.
Niclaus napisał(a):To ja się "pochwalę", że na Św. Mikołaja dwa razy w 2020 r. z Milnej rowerem wjeżdżałem. Analogowym
Te zdjęcia przywołują wspaniałe wspomnienia. Chyba czas wrócić na Hvar.
Magda O. napisał(a):Niclaus napisał(a):To ja się "pochwalę", że na Św. Mikołaja dwa razy w 2020 r. z Milnej rowerem wjeżdżałem. Analogowym
Ile czasu zajął wjazd? W tym roku będziemy na Hvarze z rowerami, dla mnie to jednak za trudna trasa, ale mój P może się skusi.
Niclaus napisał(a):To ja się "pochwalę", że na Św. Mikołaja dwa razy w 2020 r. z Milnej rowerem wjeżdżałem. Analogowym
boboo napisał(a):Na razie szalę przechyla toto:Habanero napisał(a):Masz już coś konkretnego na oku, bo wybór jest przeogromny.
https://himiwaybike.de/products/himiway ... trofahrrad
Do tego rolowana/składana ładowarka słoneczna i można się bawić w bezdrożne kilometry lądowe
piotrf napisał(a):Jak widać na Twoich zdjęciach - przygoda pierwsza klasa Bardzo podoba mi się taki sposób zwiedzania
Trasy widokowe bardzo i raczej nie wymagające ( dla quada trudno znaleźć nieprzejezdną drogę )
Pozdrawiam
Piotr
kaeres napisał(a):Ta traska zrobiła wrażenie na zawieszeniu mojego samochodu w 2015r.
Niby takie kamyczki na zdjęciach ale gdzieniegdzie są na prawdę ostre, duże kamienie i niski profil opony albo niższe zawiasy mogą to odczuć.
Podobno od tego czasu droga widokowa została już poszerzona oraz wyrównana.
Powrót do Nasze relacje z podróży