kaeres napisał(a):Ja również polecam tą plażę.
Ja dojechałem tym drugim zjazdem (biały kolor) i dojechałem do samej plaży. Zaparkowałem 2m od niej.
Podczas mojej wizyty było nieco więcej luda ale i tak oceniam je na mało uciążliwe.
ventus napisał(a):Tak to czas wspomnień z 2021r. W tym były dwie miejscówki, tydzień okolice Dubrownika i 1 tydzień Sevid. Popływane, pozwiedzane. Dodawanie zdjęć, jest do tej pory dla mnie wyzwaniem tu na forum. Może ma ktoś jakiś patent, by szło to sprawnie.
croktoś napisał(a):Dzięki za ten wpis. Kilka lat temu zrezygnowaliśmy z atrakcyjnej kwatery w tej zatoce ze względu na brak atrakcji dla dzieci ( lody) i dużych (knajpka). Ale dzieci już podrosły , a my jesteśmy mobilni lądem i wodą, więc kto wie
karin74 napisał(a):Konradzie u nas na przyszły rok Korćula w planach...
majkik75 napisał(a):
To o co pytasz, to ostatni kawałek drogi od drugiej strony - Twoja żółta. Nie ma na dole przy zatoce (wodzie) łącznika między tymi drogami.
Należy podjechać trochę do góry i wtedy można przejechać na drugą stronę (na jednym zdjęciu pokazałeś to jako parking)
pozdrawiam, Michał
Dżejan napisał(a):a ja przez tydzień wpatrywałem się (przez lornetkę) z Tucepi w Pokrivenik i Pakomine i wspominałem lato 2020 na Hvarze
Konradzie, całkiem serio zapytam, bo nie wiem:Habanero napisał(a):(...) Jazda quadem po wyspie, to super przygoda (...)
empire13 napisał(a):Super atrakcja.
Chodziło mi to po głowie 1,5 roku temu w cro ale zabrakło czasu
Pamiętasz ceny?
boboo napisał(a):Konradzie, całkiem serio zapytam, bo nie wiem:
Byłem już w pobliżu quadów (tak ogólnie) i odniosłem wrażenie, że są to raczej głośne zabawki.
Jakie było Wasze "samopoczucie słuchowe" po tych kilku(?) godzinach warkotu?
Jak pływam pontonem, to prędkość z reguły ustawiam nie na "prędkość czy czas", ale na komfort "uszny".
kaeres napisał(a):Wow, jest c.d.
Świetna atrakcja z tym quadem. Ale 6h to chyba męczące ?
Z chęcią bym wziął na 2-3h aby się pylnąć w interior po bezdrożach.
empire13 napisał(a):To cena nie najgorsza. W Omišu za mniej godzin chcą więcej kasy
boboo napisał(a):Konrad, weź no przerób trochę tego quada
...
Edit o 7:50
w tym filmiku, od 2:05 do 2:07 (całe 2 sekundy ),
tak czasem wyglądało przy Mljet (ok, górki były niższe, ale fale...)
Powrót do Nasze relacje z podróży