wiolek_lp napisał(a):Ładny asfalcik do samego końca Musieli chyba go dość niedawno zrobić, bo kiedyś czytałam o trudnościach tej drogi i nastawiałam tak męża, a tu zaskoczenie
Bardzo mnie to cieszy
maslinka napisał(a):U mnie będzie Humac w następnym odcinku
Tam chyba zawsze są pustki...
Do konoby zaglądaliśmy przez szybę i płot, bo w niedziele jest zamknięta.
AdamZ napisał(a):Jest klimat. Powtórzyłbym ten spacer o zachodzie i sprawdził też jak wyglądają te widoczki nocą. Liczę że miałeś podobne pomysły
majkik75 napisał(a):No drogi Kolego, przytłukłeś Staram się śledzić prawie wszystkie relacje czy opisy tutaj na forum, ale na taką Vrobską jeszcze nie trafiłem (przepraszam z góry tych co opisywali, ale do mnie nie dotarło ).
Widzę, ze miasto ma niesamowity fotograficzny potencjał ...
Bardzo ładnie to wszystko pokazałeś, jestem ciekawy, pewno nawet nie tego "czy" tylko jak pokażesz miasto nocą ..
pozdrawiam, Michał
gusia-s napisał(a):Ja mieszkałam w Jelsie ale Vrboska też mi bardzo przypadła do gustu, rowerkiem to było chwila i dwa momenty więc sobie pedałowałam w dzień i w nocy
Piękne sliki
te kiero napisał(a):Piękne lusterka Vrboskiej.
wiolek_lp napisał(a):A ja niestety nie podzielę Waszego zachwytu
Dałam Vrbosce 3 szansę i więcej nie będzie. Za 1 razem nie zaiskrzyło, za 3 razem zwyczajnie zawiodło. Niestety czas tam spędzony uważam na stracony. Jakoś na mnie niestety nie działa
Gdy w zeszlym roku udało mi się zrobić cudowne zdjęcie z chmurami, to był jedyny moment w którym była dla mnie ładna. Dla mnie niestety to najsłabsze miasteczko na wyspie i raczej nie będę więcej próbować się przekonać, że jest inaczej
piotrf napisał(a):Na takie widoczki lusterkowe , "bezludziowe" jestem łasy jak kot na spyrkę , piękne
Łaskawość aury , sprzęt i umiejętności operatora w jednym . . .
Pozdrawiam
Piotr
majkik75 napisał(a):Ostatnie zdjęcia plaży, super
Czy możesz napisać, a najlepiej wstawić zdjęcie mapki gdzie mieszkaliście i jak się to ma do tej plaży co np. pokazałeś teraz ostatnio ?
Z góry dziękuję, pozdrawiam, Michał
gusia-s napisał(a):Powiem Ci, że mnie zaskoczyłeś tymi plażyczkami na Glavicy ... zupełnie pominęłam tę część Vrboski choć miałam do niej całkiem blisko
Powrót do Nasze relacje z podróży