Habanero napisał(a):Boska
Te otoczaki pchałbym garściami do kieszeni
Konrad czy możemy liczyć na ranking plaż Korczuli ?
Habanero napisał(a):PLAŻA PRAPATNA
Bardzo ładna i spokojna plaża, blisko Jelsy (10 km). Cała zatoczka stworzona dla ludzi chcących uciec od kurortowego zgiełku, zaludnionych plaż, ceniących ciszę, piękne widoki, dalmatyński klimat, czystość plaży i morza. Trochę nam zeszło zanim ją odwiedziliśmy ( dopiero w trakcie 4 pobytu ) Wcześniej nie brałem jej po uwagę, głównie ze względu na małą ilość miejsc parkingowych. Obecnie nie ma z tym problemu. Kolega majkik75 w swojej relacji rozwiał moje wątpliwości, tak że zameldowaliśmy się w zatoczce w połowie lipca tego roku.
majkik75 napisał(a):Dzięki za ten wpis
Jak miło popatrzeć na "swoje" miejsca. Co do zawracania jak już zapuści się ktoś tak jak Ty, to najlepiej wjechać na podwórko pierwszego apartmana (jest na zdjęciu ten nasz) i sobie po prostu wykręcić. Widziałem jak nieraz tak ludzie robili.
Pięknie powspominać, dzięki jeszcze raz
pozdrawiam, Michał
ventus napisał(a):Jak miło obudzić wspomnienia
Zależy jaki masz monitor (rozdzielczość pionowa - ja mam 1440).ventus napisał(a):(...) Dodawanie zdjęć, jest do tej pory dla mnie wyzwaniem tu na forum. Może ma ktoś jakiś patent, by szło to sprawnie.
Habanero napisał(a):Czyli z tego miejsca na zdjęciu (tam zawracałem) mogłem zjechać dalej, pod Twój apartman i tam zawrócić ?