piotrf napisał(a):Bardzo fajna wycieczka i piękne z niej zdjęcia
Pozdrawiam
Piotr
Dzięki Piotrze
Fajnie, że tu jeszcze zaglądasz
Pozdrawiam
Katerina napisał(a):Nie zarejestrowałam że są nowe odcinki
...
Katerina napisał(a):...
Twoja wycieczka, Konradzie, przypomina mi moją z 2018 r., tyle, że na odwrót - ja płynęłam z Bolu do Jelsy i Vrboskiej i z powrotem do Bolu. Też miałam przyjemność zwiedzić Jelsę o poranku i bez tłumów.
Do obu miasteczek - Jelsy i Bolu - przekonałam się dopiero za drugim razem. ( Fanką Vrboskiej byłam od pierwszego )
...
Mikromir napisał(a):Habanero napisał(a):Ta plaża miała być gwoździem programu.
Ciekawe, czym ostatecznie była...
...
Mikromir napisał(a):...
Bol pięknie się prezentuje w pełnym słońcu.
mchrob napisał(a):O - nowy odcinek kompendium.
Też zaskoczony byłem, że ten Bol taki ładny. Trochę wcześniej szufladkowałem go poprzez Zlatni Rat, ale samo miasteczko się broni.
Habanero napisał(a):Wrócę tu jeszcze,.... bez wątpienia, statkiem oczywiście i bez dziewczyn.
Wypożyczę rower i pojadę dalej za ZR , taki jest plan
Bravik napisał(a):Habanero napisał(a):Wrócę tu jeszcze,.... bez wątpienia, statkiem oczywiście i bez dziewczyn.
Cześć Konrad.
Ty wrócisz, a my w sierpniu po Twoich tropach. Miejscówki zaklepane. Tym razem Brać.
Jak pakowanie?
kaeres napisał(a):Pamiętam w wycieczce na ZR, że po drodze było kilka miłych plażyczek (które ująłeś na zdjęciach).
Czy na nich nie byłoby lepiej niż na tej Martnicy ?
Bravik napisał(a):Habanero napisał(a):Wrócę tu jeszcze,.... bez wątpienia, statkiem oczywiście i bez dziewczyn.
Cześć Konrad.
Ty wrócisz, a my w sierpniu po Twoich tropach. Miejscówki zaklepane. Tym razem Brać.
Jak pakowanie?
Bravik napisał(a):karin74 napisał(a):Krzysiu Brać? A gdzie jeżeli można wiedzieć?
Po Twojej lewicy i prawicy.
Czyli Postira i Selca.
Chyba, że się coś zmieni.
Powrót do Nasze relacje z podróży