A jakiś adres do tych patyków?
boboo napisał(a):A jakiś adres do tych patyków?
kaeres napisał(a):Ja pierniczę aż ściska w sercu jak się ogląda te widoki.
Super miejsce.
My je zwiedziliśmy w nieco inny sposób. Otóż mamy takiego ogromnego pompowanego jednorożca na 2 osoby spokojnie.
Ja robiłem za napęd do pojazdu wodnego. Przywiązany sznurem do ów pojazdu dociągnąłem rodzinę ze Stinivy do tej zatoczki (wpław).
Skakanie, nurkowanie, chwile samemu na plaży - cudownie.
kaeres napisał(a):Ja pierniczę aż ściska w sercu jak się ogląda te widoki.
Super miejsce.
My je zwiedziliśmy w nieco inny sposób. Otóż mamy takiego ogromnego pompowanego jednorożca na 2 osoby spokojnie.
Ja robiłem za napęd do pojazdu wodnego. Przywiązany sznurem do ów pojazdu dociągnąłem rodzinę ze Stinivy do tej zatoczki (wpław).
Bravik napisał(a):kaeres napisał(a):Ja pierniczę aż ściska w sercu jak się ogląda te widoki.
Super miejsce.
Była chociaż jakaś nagroda u celu?
boboo napisał(a):Znaczy w przypadku zakupu tego domostwa, trzeba by dach deczko wyremontowaćHabanero napisał(a):Początkowo niebo było zachmurzone i trochę popadało,
lawenda80 napisał(a):Piękne ujęcia z plaży z domkiem.W czerwcu już niestety oblegana.Dosłownie 5 minut bylismy sami:-)ale wrócimy tam już niedługo i może uda nam się trafic na takie pustki.Piękne ujęcia.Jednak mnie zauroczył piękny domek , który jest zaraz przy zejsciu do zatoki.Miejscówka idealna
majkik75 napisał(a):Habanero napisał(a):Za domem studnia była
[/attachment]
I to pełna
pozdrawiam, Michał
Powrót do Nasze relacje z podróży