napisał(a) Habanero » 03.08.2021 08:23
Bravik napisał(a):Konrad, masz wspaniałą rodzinę. Moja Gosia jest Wami oczarowana. Dzięki.
Dzięki Krzysiek, przekazałem
To był wspaniały wieczór i świetnie się bawiliśmy
w Waszym towarzystwie. Pozdrawiamy i do szybkiego zobaczenia
mchrob napisał(a):Widzę że Gardelin zyskał kolejnych klientów
Miłego urlopu
Dziękujemy
karin74 napisał(a):Konradzie, a jak tam trasy rowerowe? Można pojeździć. ...ale tak żeby ducha nie wyzionąć?
Pozdrawiam. Karina
Oj można pojeździć i można też ducha wyzionąć w tych upałach.
Lajtowo jest do Starego Gradu i Jelsy. Tu każdy sprzęt się sprawdzi.
Do Basiny i dalej w stronę Uvali Borova nie będzie już tak łatwo bez "górala", ale warto dla widoków i kąpieli w Borovej...
Mnie poniosło na początek półwyspu Kabal i przy Brizenicy zrobiłem odwrót. Opiszę tę trasę dokładniej po powrocie. Pozdrawiam
bojka napisał(a):Super relacja, czytając dobrze przygotowany materiał o plażach Hvar od razu chce się tam być.
Ta wyspa była na naszej liście "must to see", ale zwykle gdzieś daleko odpychana, bo droga, do wąsko, bo.... i oczywiście są też inne kraje. Już prawie byliśmy tam w zeszłym roku podczas pobytu w Makarskiej, ale jednak nie zdecydowaliśmy się na 1-2 dniowy wypad z Drvenika. W tym roku już prawie byłem na Pag, by w czerwcu zarezerwować w końcu HVAR
Teraz śledzę i chłonę, a relacja Habanero sprawiała, że po 9h pracy przy monitorze, zarywałem nocki przygotowując wyjazd
Ciekawi mnie jak w tym roku, bo Cro chyba jest dość popularnym kierunkiem, a nasza rodzina z tych co lubi posiedzieć na tarasie nawet do 2 w nocy, a na plaże rusza koło 11
a jak czytam -gra rozgrywa się o jedyne 3-4 miejsca parkingowe.
jeszcze raz dzięki, już wiem, że jesienią będę śledził kolejną relację kolegi z tego samego miasta
Dzięki za miłe słowa
My z tych którzy startują rano /po 9-tej/ i zjeżdżają do bazy z drugą sesją
Sesja popołudniowa jest liczniejsza od porannej, dlatego polecam na kultowe plaże wybierać się rano i spokojnie przebierać w miejscach parkingowych, zwłaszcza w szczycie sezonu