betiglo napisał(a):Minął kolejny rok i pojawiła się kolejna propozycja wyjazdu na chorwację
Janusz Bajcer napisał(a):betiglo napisał(a):Minął kolejny rok i pojawiła się kolejna propozycja wyjazdu na chorwację
Do Chorwacji
betiglo napisał(a):Pisałam ,ze wybieramy się 25 -sierpnia
Jest nas 6 osób w tym dwoje dzieci 5 i 8 lat
Priorytety
Jak najblizej na Chorwacji,ale urokliwie
Plaża z cieniem ,lub przynajmniej kilkoma drzewkami
Kwatera blisko plaży -tak ,zeby można było dojść ,a nie dojechać.,[ a najlepiej żeby można było pluć pestkami do morza...]
W miarę tanio...
Ktoś ma jakiś konkretny namiar ?? ,bo przyznam szczerze ,ze szukanie wolnych pokoi po kilkunastogodzinnej trasie i z dzieciakami jest trochę męczące...
betiglo napisał(a):Pisałam wyraźnie jakie są moje priorytety
Blisko- bo doszłam do wniosku ,że południe już widziałam ,środkową dalmacje też ,więc chciałam maksymalnie blisko,bo tez będzie ciepło i ciepła woda.
Cień-musi być i to taki nie pod parasolem,bo jedziemy z dzieckiem albinosem i z jego tatusiem również .
Pytałam o konkretne namiary
betiglo napisał(a):Widzę ,ze masz trudności z czytaniem ze zrozumieniem.
Proszę -nie zaśmiecaj tematu takimi odpowiedziami!
Ps.Dzieciak ma 5 lat i potrzebuje dużo cienia -nie możemy go ograniczać do siedzenia pod jedno metrowym parasolem.
Na Mazurach tez byliśmy ,ale wolimy moczyć się w cieplejszej wodzie,a pytałam konkretnie o chorwackie plaże.
romuald22 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):betiglo napisał(a):Minął kolejny rok i pojawiła się kolejna propozycja wyjazdu na chorwację
Do Chorwacjibetiglo napisał(a):Pisałam ,ze wybieramy się 25 -sierpnia
Jest nas 6 osób w tym dwoje dzieci 5 i 8 lat
Priorytety
Jak najblizej na Chorwacji,ale urokliwie
Plaża z cieniem ,lub przynajmniej kilkoma drzewkami
Kwatera blisko plaży -tak ,zeby można było dojść ,a nie dojechać.,[ a najlepiej żeby można było pluć pestkami do morza...]
W miarę tanio...
Ktoś ma jakiś konkretny namiar ?? ,bo przyznam szczerze ,ze szukanie wolnych pokoi po kilkunastogodzinnej trasie i z dzieciakami jest trochę męczące...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne