Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Plaża Brela-Tucepi

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Plaża Brela-Tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.07.2012 20:58

Witam. Przeglądam forum i nie znalazłem takiego tematu. Chciałbym się dowiedzieć czy między Brelą a Tucepi znajdzie się skalista plaża, bądź jakieś skałki z których można poskakać? :)
betmen
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) betmen » 27.07.2012 08:38

FKK Nugal. Z Makarskiej idziesz klifem w kierunku Tucepi. Na pewno coś tam znajdziesz do poskakania.
pocztówka28
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pocztówka28 » 08.10.2012 19:23

Nie chcę zakładać nowego wątku...a temat poniekąd dot.nurtującego mnie pytania nt. plaż w Breli :) Czy widzieliście zakaz wstępu na plażę z psiakiem? Czy jest szansa, że znajdziemy tam jakiś skrawek plaży tylko dla siebie, aby psiak nikomu nie przeszkadzał. Jedziemy na początku czerwca, więc tłumów nie powinno być, ale nigdy nie wiadomo... :) W BV taki zakaz widzieliśmy, jednak idąc kawałeczek dalej zakazu już nie było.

Póki co mam mętlik w głowie, gdzie spędzić przyszłoroczne wakacje, więc staram się wybrać 2-3 miejscowości na Riwierze Makarskiej. No i na chwilkę zatrzymałam się w Breli :D
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 08.10.2012 21:59

pocztówka28 napisał(a):Póki co mam mętlik w głowie, gdzie spędzić przyszłoroczne wakacje, więc staram się wybrać 2-3 miejscowości na Riwierze Makarskiej. No i na chwilkę zatrzymałam się w Breli :D

OOO witaj sąsiadko......kopę lat , gdzie się podziewałaś ? :oczko_usmiech:
Brela na Riwerze to świetny wybór , ale odnośnie psów to nie podpowiem.
pocztówka28
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pocztówka28 » 16.10.2012 19:38

Hejka Mariusz :) Wierne czytałam croforum niekoniecznie udzielając się :) Ten rok był niestety bez pięknej Chorwacji...

Ale teraz żyję już przyszłorocznym wyjazdem :D Ponownie w czerwcu i ponownie na Riwierze,gdyż jest to świetna baza wypadowa :) Poraz pierwszy nie jedziemy sami (najprawdopodobniej, bo z doświadczenia wiem, że towarzystwo czasami się wykrusza ;)) stąd sprawdzony rejon już wcześniej przez nas. Biore pod uwagę własnie Brelę, Tucepi może Gradac...sama nie wiem. Gdybyśmy jechali sami to pewnie wybralibyśmy jakieś miłe zadupie, może nawet znowu stacjonowalibyśmy w Bratusiu, albo gdzieś dalej na południu :)

Pozdrawki dla sąsiada i jego żonki :)

Ps. sorki za OT ;)
jerwar
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jerwar » 29.10.2012 10:26

Może ktoś zna namiary na ustronną zatoczkę, której nie widać z deptaka w okolicach Brela Promajna
Mam ochotę na takiej poleżeć bez ubrania a nie chcę typowej plaży FKK
Argi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Argi » 29.10.2012 23:50

Witaj
W tej okolicy raczej nie ma szans. Wprawdzie końcówka Breli w stronę Promajny jest nieco luźniejsza, ale o jakiejkolwiek "ustronności" można zapomnieć. Jest to mocno oblegany rejon i nawet środek pływający nie gwarantuje intymności. Zatoczek jest niewiele i zawsze pojawi się jakiś "wspólnik".
Pozdrawiam.
jerwar
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jerwar » 30.10.2012 10:01

dzięki
może gdzieś w okolicach Promajna Makarska znajdę coś dla siebie.
jak ktoś zna takie miejsca w tych okolicach to proszę o namiar
pocztówka28
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pocztówka28 » 01.11.2012 22:08

Idąc ścieżką z Krvavicy w stronę Makarskiej masz mnóstwo zatoczek FKK.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 14.01.2013 12:55

Witam,

nie chcę bezsensownie zakładać osobnego wątku... i stąd tu pytanie
Wybieram się w tym roku do Bratuś (Promajna):
czy w okolicy 30-40 km znajdę jakąś fajną klimatyczną rajską plażę :?: (niestety dostęp od morza odpada :? ).
Proszę, polećcie coś interesującego, może z fotką i namiarem?
Hvala

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone