Witam
Sorki jeżeli gdzieś jest ale co tam
Parę razy w Chorwacji korzystałem z bankomatu grupy UniCredit. A teraz pytanko. Zawsze o coś mnie się pyta i nie bardzo wiem o co chodzi
dominikzw napisał(a):Wpłata nie musi być cykliczna i nie musi być z zakładu pracy. Może Ci osoba X przelać 550 zł w danym miesiącu i opłata w danym miesiącu wynosi 0 zł. Za miesiąc to samo. Po 2 miesiącach jeśli zakładasz takie konto tylko na wyjazd. Dziękujesz im za konto .
zielak3 napisał(a):Witam
Sorki jeżeli gdzieś jest ale co tam
Parę razy w Chorwacji korzystałem z bankomatu grupy UniCredit. A teraz pytanko. Zawsze o coś mnie się pyta i nie bardzo wiem o co chodzi
Joanka1991 napisał(a):Jako że jestem blondynką... Potrzebuje pomocy mam konto przekorzystne w Pekao SA, do tego subkonto w euro. Zastanawiam się, co będzie mi się bardziej opłacać. Kupić euro w kantorze internetowym i wrzucenie ich na subkonto, czy mieć po prostu złotówki na koncie w zł i płacić bez stresu karta?
Joanka1991 napisał(a):Jako że jestem blondynką... Potrzebuje pomocy mam konto przekorzystne w Pekao SA, do tego subkonto w euro. Zastanawiam się, co będzie mi się bardziej opłacać. Kupić euro w kantorze internetowym i wrzucenie ich na subkonto, czy mieć po prostu złotówki na koncie w zł i płacić bez stresu karta?
Joanka1991 napisał(a):Kurde. Nigdzie nie widzę tego zapisu o prowizji. Muszę w takim razie do nich zadzwonić. A wie ktoś może o ile gorszy kurs będzie jak po prostu będę płacić kartą ze złotówkowego konta?
porto napisał(a):Jednak chyba będzie zdecydowanie prostsze rozwiązanie - konto w PLN ( przekorzystne ) w Pekao SA. bez zbędnych kombinacji walutowych...