kurs kuny to 0,56 spadła o mniej więcej 10 gr
a Euro po 4.11 czyli spadło o ok 35gr
więc nie warto wg was teraz brać euro jednak tam na CRO ?
wycinanka napisał(a):Witam
Jutro z rana wyjeżdżamy i przyszło mi do głowy następujące pytanie: czy za fort i mury w Dubrovniku zapłacimy kartą? czy za wstęp do Plitvickich też? Jak płacenie kartą ma się do kupowania różnych "biletów wstępu"?
Serdeczności
kroj napisał(a):No to ja dorzucam swoje doświadczenie, jestem teraz w Cro - wypłata z bankomatu Visą Electron z Volkswagen Bankdirect - 1 kuna= 57 groszy, bez prowizji za wypłatę (przy kwocie 1000 kun). Zbojkotować kantory w Polsce!
Płatność kartą Master Card - 59 gr.
Pozdrav
kroj napisał(a):No to ja dorzucam swoje doświadczenie, jestem teraz w Cro - wypłata z bankomatu Visą Electron z Volkswagen Bankdirect - 1 kuna= 57 groszy, bez prowizji za wypłatę (przy kwocie 1000 kun). Zbojkotować kantory w Polsce!
Pozdrav
szpecgos napisał(a):kroj napisał(a):No to ja dorzucam swoje doświadczenie, jestem teraz w Cro - wypłata z bankomatu Visą Electron z Volkswagen Bankdirect - 1 kuna= 57 groszy, bez prowizji za wypłatę (przy kwocie 1000 kun). Zbojkotować kantory w Polsce!
Pozdrav
Ale dlaczego bojkotować kantory? Kupno w Polsce Euro i wymiana na Kuny wychodzi 0,57 przy dzisiejszej cenie więc jak ktoś ma prowizję a tak jest w większości przypadków to bardziej się to opłaci.
kroj napisał(a):szpecgos napisał(a):kroj napisał(a):No to ja dorzucam swoje doświadczenie, jestem teraz w Cro - wypłata z bankomatu Visą Electron z Volkswagen Bankdirect - 1 kuna= 57 groszy, bez prowizji za wypłatę (przy kwocie 1000 kun). Zbojkotować kantory w Polsce!
Pozdrav
Ale dlaczego bojkotować kantory? Kupno w Polsce Euro i wymiana na Kuny wychodzi 0,57 przy dzisiejszej cenie więc jak ktoś ma prowizję a tak jest w większości przypadków to bardziej się to opłaci.
Euro ok, chodziło mi o kupno kun w Polszcze, byłam mało precyzyjna
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne