Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

płaskie dojście z apartamentu do wody

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tomaszb11
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomaszb11 » 28.09.2006 20:50

Ja też bardzo prosze o jakies fotki.A może ktoś da mi namiary na jakiś inny apartament przy samej plaży.bulawat@interia.pl
slawekewa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekewa » 07.10.2006 20:03

Krystof napisał(a):Witam,
chciałbym poruszyć ponownie temat łagodnego dojścia z apartamentu do plaży.

Chodzi o apartamenty blisko plaży, najlepiej żwirowej (z łagodnym zejściem do wody, nie skały!), bez wielu schodów, czy pochyłości. Rzecz w tym, żeby osoba niepełnosprawna (lub starsza) miała komfort pójścia nad wodę i wejścia do niej.

Pytałem już o to rok temu, ale chyba nieco nieprecyzyjnie (zero odpowiedzi).
Proszę, jeśli ktoś był w "takim" apartamencie i ma na niego link - niech go poda. To niemożliwe, żeby wszyscy mieszkali w Kro w apartamentach na zboczu!
Moje doświadczenia są, niestety nienajlepsze (skalne półki, strome schody...) ale do tej pory nie zwracałem uwagi na szczegóły, które dla kogoś innego mogą być bariarą nie do pokonania. No więc, czekam i pozdrawiam forumowiczów, krystof

APARTAMENT W WILLI SEA - OKRUG GORNIJ WYSPA CIOVO OBOK TROGIRU -OGRÓDEK PRZY MORZU - 5M
mich
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mich » 16.10.2006 21:25

ja byłem w tym roku w Drace na Paljeszacu. domek wyglada tak:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
apartamenty sa na górze i na dole po prawej/ po lewej własciciel/
a odległasc od morza jest taka:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
plaza - okrągłe kamyczki, po paru metrach piasek. ja mieszkałem na górze więc nie znam warunków jakie są na dole. wiem ze wyjscie jest rowniez na tył budynku
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 16.10.2006 21:55

myślę ,ze ludzie z płaskostopiem takiego problemu nie mają :wink:
Łukasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz » 17.10.2006 14:17

A jakby ktoś znał apartament prawie taki sam tylko jeszcze bez aut na plaży to byłbym bardzo wdzięczny za namiar.
mich
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mich » 17.10.2006 18:49

Łukasz napisał(a):A jakby ktoś znał apartament prawie taki sam tylko jeszcze bez aut na plaży to byłbym bardzo wdzięczny za namiar.

to auto nie stoi na plaży tylko na podwórku, to moje auto jest
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 22.10.2006 19:13

Mam prośbę do wszystkich którzy pisali wcześniej o podanie namiarów na kwatery na priva dla 2+2 z plażą żwirkową z ceną poniżej 40 euro. Sory, że nie będęsięodnosił do wszystkich poprzednich postów ale było ich trochę.
Mój namiat to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dzięki.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

płaskie dojście z apartamentu do wody - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone