Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Plany wakacyjne 2007

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
arturo72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo72 » 07.05.2007 10:25

Po trzech kolejnych sezonach w Bułgarii powrót po sześciu latach do Chorwacji,ale tym razem na ląd (ostatnio Hvar) i zwiedzanie,zwiedzanie itd. :)
Olo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Olo » 09.05.2007 10:45

Witam,
i ja sie pochwale bo wlasnie poslalem zaliczke, koniec sierpnia poczatek wrzesnia, 14 dni Kuciste k. Orebica, tym razem apartament, bo znajomi z ktorymi jedziemy chca dach nad glowa i lazienke indywidualna i ta na kampie im nie pasuje, co prawda w Orebicu na kampie Perna bylem 3 lata temu ale okolica ladna i na desce poplywac mozna ... wiec czemu nie.

pozdrawiam wszystkich ktorzy nie moga doczekac sie wakacji

Olo
marzeniak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzeniak » 09.05.2007 11:23

Witam!
Ja w te wakacje nie wiem jeszcze kiedy dokładnie pojadę do HR (w zeszłym roku byłam na początku czerwca - pogodę mieliśmy w kratkę - ale i tak było cieplej niż w kraju) ale lipiec lub sierpień gdzieś na 12 dni i mówię sobie:

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA, DO BRELI JECHAĆ TRZEBA!!!

Jak coś się wyklaruje z dopasowywaniem urlopów to się pochwalę jak naprędzej.
Pozdawiam wszystkich mocno :D pracujących
Marzena
monikak71
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) monikak71 » 10.05.2007 18:58

A my do Cro :-) Szczerze mówiąc trochę niechcący, bo plany były na wrześniowy Egipt; pojawił się jednak lokator w moim brzuszku, który ma plan wyjścia na październik/listopad i trzeba było zrobić korektę planów. Zatem będzie Tucepi w czerwcu (nie żałuję zamiany, bo Cro jest piękna), a potem może kilka dni nad naszym morzem.... jak brzuś pozwoli ;-)
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Plany wakacyjne 2007 - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone