Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Plany wakacyjne 2007

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 22.01.2007 15:17

Interseal napisał(a):Pierwsze 14 dni września 2007. Satnici-Omiś. Marzenie - a nie plan, to wyjazd do Sarajeva na dwa dni (mniej realne) i Mostar- 2 dni (bardziej prawdopodobne) oraz Trogir - już w planie :)

W jakiej willi będziesz, ja byłem w Villa Ruza w 2005 r.
Grzegorz Ćwik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Ćwik » 22.01.2007 16:32

A ja zupełnie nie mam planów na wakacje. Mam pewien etap w pracy do skończenia, i nie wiem czy mi się to do lata uda. Bo jak nie, to... nici z wakacji.
mpapu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpapu » 22.01.2007 17:31

Ja z planów przeszedłem do realizacji.m Zarezerwoane 7 dni na ciovo + 7 dni na Boraku i jeden dzień w Plitwicach ( to w ciemno)
Teraz tyko odliczamy czas i zbieramy kaske. W tym roku pewnie dojdzie jakiś fishpiknik :D :)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 22.01.2007 18:39

Spakojny napisał(a):
Plumek napisał(a):
Spakojny napisał(a):a ja coz... od 28 kwietnia w chorwacji i mam nadzieje ze do konca pazdziernika i pewnie bedzie jak zawsze przewaznie hvar korcula dubrownik .. i tak z 20 razy hihi

Ciekawe, kiedy Ci się znudzi :P

Hmm generalnie to nie moze mi sie znudzic bo w ten sposob zarabiam na zycie... jak na razie nie mam innych alternatyw

To współczuję ....... nie masz "radochy" z wakacji.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 22.01.2007 19:43

woka napisał(a):
Spakojny napisał(a):
Plumek napisał(a):
Spakojny napisał(a):a ja coz... od 28 kwietnia w chorwacji i mam nadzieje ze do konca pazdziernika i pewnie bedzie jak zawsze przewaznie hvar korcula dubrownik .. i tak z 20 razy hihi

Ciekawe, kiedy Ci się znudzi :P

Hmm generalnie to nie moze mi sie znudzic bo w ten sposob zarabiam na zycie... jak na razie nie mam innych alternatyw

To współczuję ....... nie masz "radochy" z wakacji.
Ma :) Tylko wtedy, kiedy WY pracujecie i marzycie o "wolnym" :D A znudzi Mu się na pewno - głowę daję ;) Nic nie trwa wiecznie heh...
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 22.01.2007 21:27

Plumek czy w tym roku Nenad Glucina poszerza ofertę o nowy budynek?
profet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) profet » 22.01.2007 21:43

W tym roku Rab albo Primosten najchetniej we wrześniu ale pewnie skończy się na połowie lipca a po drodze Plitwice i Wiedeń
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 22.01.2007 21:48

A ja od 2 września z dwuletnim maluchem na totalne wygwizdowo, bo ma być cisza i spokój: www.sladenovici.info
Jutro wysyłam zaliczkę :-)
Przemek
boybondek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 23.01.2007 19:08

aquavitae napisał(a):A ja od 2 września z dwuletnim maluchem na totalne wygwizdowo, bo ma być cisza i spokój: www.sladenovici.info
Jutro wysyłam zaliczkę :-)
Przemek

Witam,
mam zamiar wybrać się w czerwcu w te okolice. Z podanej strony wynika, że jest w tej okolicy tylko jeden dom?. Próbowałem szukać innych ale nie mogę nic znaleźć. Jak możesz podać jakieś inne namiary w tej okolicy. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
:papa:
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 23.01.2007 21:25

Mają jeszcze wyżej jakieś 50 metrów w linii prostej drugi dom - dwa apartamenty o trochę wyższym standardzie niż ten na plaży, ale mi właśnie zależy na położeniu na plaży i dlatego biorę na 3 osoby w tym dziecka apartament na dole, a nie pokój na piętrze no i wyżywienie serwują właśnie w tym na plaży ( czytałem o ich kuchni wiele dobrego )Natomiast jesli chodzi o inne domy w tej miejscowości to raczej nic nie znalazłem. Trochę info znajdziesz w googlu m.in. opisy i zdjęcia z pobytu. Natomiast dużo dobrego jest też na forum gazety.pl - wpisz Sladenovici.
pzdr
Przemek
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 23.01.2007 22:03

aquavitae napisał(a):(...)Przemek

Przemek!
Jak mogę się z Tobą skontaktować?
Proszę, daj znać na maila - jest w moim profilu.

Pozdraviam
Dorota
lucy63
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lucy63 » 23.01.2007 22:31

Nasze plany z każdym dniem śmielsze i precyzyjniejsze :D Grecja - Peloponez :!: ale póki co musimy sfinalizować nasze plany zakupu przyczepy - mamy już upatrzoną - ale jeszcze trzeba się po nią wybrać a tu ZIMA za oknem :wink: :papa:
Spakojny
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Spakojny » 26.01.2007 15:41

lucy63 napisał(a):Nasze plany z każdym dniem śmielsze i precyzyjniejsze :D Grecja - Peloponez :!: ale póki co musimy sfinalizować nasze plany zakupu przyczepy - mamy już upatrzoną - ale jeszcze trzeba się po nią wybrać a tu ZIMA za oknem :wink: :papa:

Piekne miejsca polecam w szczegulni monevazia leonidion nawplion naprawde piekne miejsca
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 27.01.2007 18:29

No i klamaka zapadła.W tym roku Blanes na Costa Brava.Ale jak ktoś wyżej napisał trzeba też zwiedzić inne kraje aby się upewnić,że Cro jest jednak najpiękniejsza.
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 27.01.2007 18:34

Uważaj w Hiszpanii można się zakochać tak jak w Chorwacji, wiem coś o tym :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Plany wakacyjne 2007 - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone