Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Plany wakacyjne 2007

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 19.12.2006 22:16

A ja myślę o zakwaterowaniu pomiędzy Dubrownikiem , a południową granicą . Tak , żeby zrobic ze dwa wypady do Czarnogóry. Byłem tam 2 lata temu i jest super. Kto wie , może Cavtat ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.12.2006 01:59

Pierwsze 14 dni września 2007. Satnici-Omiś. Marzenie - a nie plan, to wyjazd do Sarajeva na dwa dni (mniej realne) i Mostar- 2 dni (bardziej prawdopodobne) oraz Trogir - już w planie :)
Janek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janek » 21.12.2006 22:42

Pag. A konkretnie miasto Pag na wyspie Pag. Prawdopodobnie w lipcu, jest taniej, nie ma tłumu Niemców i Włochów. Czeszki topless jakoś przeżyję :wink:
Atmosfera tego miasteczka - zwłaszcza wieczorami - jest niepowtarzalna, a tak życzliwych "tubylców" nie spotkałem w żadnym innym regione Chorwacji.
Póki co - Wesołych Świąt
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 22.12.2006 08:29

Asia&Grześ napisał(a):A nas szlag trafia, bo zaczęliśmy sie budować i Chorwacja w fundamenty pooooszłaaaa.....eechhhh....:(

No chyba że znajde sponsora :) :):):) i bede po plaży z nalepka na z...u chodził :P ....

Pozdrawiamy i mamy nadzieje że pojedziemy.....chyba.....:)

My jeszcze nie zdążyliśmy utopić wszytkich pieniędzy, bo dopiero zaczeliśmy(czyli działaka jest, ogrodzona, plany są, zgoda też)ale musimy zacząć w 2007 roku koniecznie. Mimo wszytko mamy ogromną nadzieję, że uda nam się pojechać, Wam również tego życzymy.
Ps. Może zaczniemy odkładać do świnki skrabonki,tylko takiej z której nie da się wyjąć przed wakacjami. Hi hi
Pozdrawiamy Was :papa:
Elaj203
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elaj203 » 22.12.2006 08:41

A my w maju Istria, bo blisko, a konkretne wakacje sierpień - wrzesień : Cres, Makarska i okolice Dubrownika :lol: :lol: :lol: . Mam nadzieję, że jeszcze Mostar
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 22.12.2006 10:05

assia i norbert napisał(a):
Asia&Grześ napisał(a):A nas szlag trafia, bo zaczęliśmy sie budować i Chorwacja w fundamenty pooooszłaaaa.....eechhhh....:(

No chyba że znajde sponsora :) :):):) i bede po plaży z nalepka na z...u chodził :P ....

My jeszcze nie zdążyliśmy utopić wszytkich pieniędzy, bo dopiero zaczeliśmy(czyli działaka jest, ogrodzona, plany są, zgoda też)ale musimy zacząć w 2007 roku koniecznie. Mimo wszytko mamy ogromną nadzieję, że uda nam się pojechać, Wam również tego życzymy.
Ps. Może zaczniemy odkładać do świnki skrabonki,tylko takiej z której nie da się wyjąć przed wakacjami. Hi hi

W kwietniu rozpocząłem remont domu, myslalem o urlopie we wrześniu, niestety remont trwał do końca pażdziernika i jeszcze mam parę rzeczy niedokonczonych, a kasy poooooooooooszło tak wiele, że urlop stał się nierealny, nawet pod koniec roku. Budowa--nie wiem jak wielki dom, ale po moich doświadczeniach wiem, ze kasa na to jest bardzo trudna do przewidzenia. Płacisz i płacisz, a konca budowy nie widać, materialy drozeją z dnia na dzień, jakiś koszmar cenowy zapanował.
Przyszły rok--plany--na początek, maj, koniecznie na ukochaną Istrię, ew urlop we wrześniu, jeszcze nie wiem, ale chyba Czarnogóra. Aby tylko było za co jechać, pogoda teraz panująca nie napawa mnie optymizmem, śniegu i lekkiego mrozu potrzebuję, inaczej nie zarobię zimą nic.
Pozdrawiam i życzę udanej budowy.
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 22.12.2006 11:18

maciek1956 napisał(a):
assia i norbert napisał(a):

W kwietniu rozpocząłem remont domu, myslalem o urlopie we wrześniu, niestety remont trwał do końca pażdziernika i jeszcze mam parę rzeczy niedokonczonych, a kasy poooooooooooszło tak wiele, że urlop stał się nierealny, nawet pod koniec roku. Budowa--nie wiem jak wielki dom, ale po moich doświadczeniach wiem, ze kasa na to jest bardzo trudna do przewidzenia. Płacisz i płacisz, a konca budowy nie widać, materialy drozeją z dnia na dzień, jakiś koszmar cenowy zapanował.
Przyszły rok--plany--na początek, maj, koniecznie na ukochaną Istrię, ew urlop we wrześniu, jeszcze nie wiem, ale chyba Czarnogóra. Aby tylko było za co jechać, pogoda teraz panująca nie napawa mnie optymizmem, śniegu i lekkiego mrozu potrzebuję, inaczej nie zarobię zimą nic.
Pozdrawiam i życzę udanej budowy.

Zgadzam się Maćku w 100% z Tobą, ale mam cichą nadzieję, że jedank się uda i pojedziemy. Na działce stoi już dom rodziców, my będziemy dobudowywać drugie skrzydło, no ale to jak budowa bo będziemy dobudowyywać 100% wielkości stojącego już budynku, aż się boję.
Dzięki za ciepłe słowa.
A Tobie, życzymy mrozu i takiej ilości śniegu jakiej sobie zamarzysz, a co za tym idzie dużo kaski. Pozdrawiamy :papa:
Spakojny
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Spakojny » 22.12.2006 17:36

a ja coz... od 28 kwietnia w chorwacji i mam nadzieje ze do konca pazdziernika i pewnie bedzie jak zawsze przewaznie hvar korcula dubrownik .. i tak z 20 razy hihi
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 23.12.2006 20:39

Spakojny napisał(a):a ja coz... od 28 kwietnia w chorwacji i mam nadzieje ze do konca pazdziernika i pewnie bedzie jak zawsze przewaznie hvar korcula dubrownik .. i tak z 20 razy hihi

Ale Ci dobrze.
Pozdrawiamy
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 23.12.2006 22:44

Spakojny napisał(a):a ja coz... od 28 kwietnia w chorwacji i mam nadzieje ze do konca pazdziernika i pewnie bedzie jak zawsze przewaznie hvar korcula dubrownik .. i tak z 20 razy hihi

Ciekawe, kiedy Ci się znudzi :P
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 24.12.2006 00:37

Obrazek

A ja na tej plaży będę zażywał morskich kąpieli w Jadranie.
Przełom czerwca i lipca Hvar za tunelem Pitve ,Zavala.
Petarica bay.
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 24.12.2006 07:13

Koniec czerwca - Omis Nemira - dwa tygodnie.
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 06.01.2007 14:45

A ja właśnie dzisiaj zabukowałem na 1000%. Oczywiście CRO (bo mogłoby być gdzie indziej, oj mogło) 2 pierwsze tygodnie czerwca. I tydzień - Tucepi i okolice, II tydzień Orebic i okolice. Jak ktoś tam będzie wtedy, proszę wypatrywać zielonej Toyoty Ave ("starej") ze stosownym logo i nickiem.
:P :P :P
Nie mogę się doczekać.
boybondek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 14.01.2007 23:11

Jak uda mi się otrzymać urlop na przełomie czerwca i lipca to planuję wyjazd do Chorwacji w okolicy Dubrownika, z możliwością wypadu w rejon Zeleniki, Budwy i Sw. Stefan.
Spakojny
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Spakojny » 22.01.2007 15:09

Plumek napisał(a):

Ciekawe, kiedy Ci się znudzi :P

Hmm generalnie to nie moze mi sie znudzic bo w ten sposob zarabiam na zycie... jak na razie nie mam innych alternatyw
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Plany wakacyjne 2007 - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone