Asia&Grześ napisał(a):A nas szlag trafia, bo zaczęliśmy sie budować i Chorwacja w fundamenty pooooszłaaaa.....eechhhh....
No chyba że znajde sponsora :):) i bede po plaży z nalepka na z...u chodził ....
Pozdrawiamy i mamy nadzieje że pojedziemy.....chyba.....
assia i norbert napisał(a):Asia&Grześ napisał(a):A nas szlag trafia, bo zaczęliśmy sie budować i Chorwacja w fundamenty pooooszłaaaa.....eechhhh....
No chyba że znajde sponsora :):) i bede po plaży z nalepka na z...u chodził ....
maciek1956 napisał(a):assia i norbert napisał(a):Asia&Grześ napisał(a):A nas szlag trafia, bo zaczęliśmy sie budować i Chorwacja w fundamenty pooooszłaaaa.....eechhhh....
My jeszcze nie zdążyliśmy utopić wszytkich pieniędzy, bo dopiero zaczeliśmy(czyli działaka jest, ogrodzona, plany są, zgoda też)ale musimy zacząć w 2007 roku koniecznie. Mimo wszytko mamy ogromną nadzieję, że uda nam się pojechać, Wam również tego życzymy.
Ps. Może zaczniemy odkładać do świnki skrabonki,tylko takiej z której nie da się wyjąć przed wakacjami. Hi hi
W kwietniu rozpocząłem remont domu, myslalem o urlopie we wrześniu, niestety remont trwał do końca pażdziernika i jeszcze mam parę rzeczy niedokonczonych, a kasy poooooooooooszło tak wiele, że urlop stał się nierealny, nawet pod koniec roku. Budowa--nie wiem jak wielki dom, ale po moich doświadczeniach wiem, ze kasa na to jest bardzo trudna do przewidzenia. Płacisz i płacisz, a konca budowy nie widać, materialy drozeją z dnia na dzień, jakiś koszmar cenowy zapanował.
Przyszły rok--plany--na początek, maj, koniecznie na ukochaną Istrię, ew urlop we wrześniu, jeszcze nie wiem, ale chyba Czarnogóra. Aby tylko było za co jechać, pogoda teraz panująca nie napawa mnie optymizmem, śniegu i lekkiego mrozu potrzebuję, inaczej nie zarobię zimą nic.
Pozdrawiam i życzę udanej budowy.
Spakojny napisał(a):a ja coz... od 28 kwietnia w chorwacji i mam nadzieje ze do konca pazdziernika i pewnie bedzie jak zawsze przewaznie hvar korcula dubrownik .. i tak z 20 razy hihi
Plumek napisał(a):Spakojny napisał(a):a ja coz... od 28 kwietnia w chorwacji i mam nadzieje ze do konca pazdziernika i pewnie bedzie jak zawsze przewaznie hvar korcula dubrownik .. i tak z 20 razy hihi
Ciekawe, kiedy Ci się znudzi
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko