Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Plany wakacyjne 2007

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 15.11.2006 16:42

Póki co, myślimy o Egipcie albo o Turcji... Ale to i tak okaże się jakoś w maju, może w czerwcu... W każdym bądź razie na pewno nie będzie to Chorwacja, ona tylko w lata parzyste. W końcu trzeba trochę świata zobaczyć, żeby nabierać tej pewności, że Chorwacja jest the best, no nie? :lol:
leoncjo1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) leoncjo1 » 15.11.2006 20:02

koniec sierpnia, poczatek wrzesnia jakies dwa tygodnie napewno umag musze tan ponurkowac jeszcze tego nie robiłem :twisted:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 15.11.2006 21:38

Kraina kasztanów albo Kasztaniarzy ;)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 15.11.2006 21:51

aneta_jacek napisał(a):Kraina kasztanów albo Kasztaniarzy ;)

i dobrze Wam tak!!! :D
leoncjo1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) leoncjo1 » 16.11.2006 06:30

aneta_jacek napisał(a):Kraina kasztanów albo Kasztaniarzy ;)

tego nie rozumiem :oops:
damiangres
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) damiangres » 16.11.2006 13:24

Może w 2007 wreszcie uda mi się podjechać do cro na moto. W tym roku był tylko matiz daewoo :( buuuuuuuuuuuuuu Ale wrażenia i tak niesamowite :)
leoncjo1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) leoncjo1 » 17.11.2006 06:24

transport nie ma znaczenia efekt sie liczy ale mooooto to moze byc zajefajna przygoda :P
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 17.11.2006 10:58

Ja zaczynam planować już nastepnego dnia po powrocie z wakacji .... :D
Na 2007 z uwagi na skromną ilość dni urlopowych ( jedynie 2tygodnie) planuję jedynie jeden wyjazd i tu jest problem: za HR tęsknię ogromnie ale z drugiej strony tegoroczna Korsyka i Wenecja zauroczyła mnie do granic możłiwości a po głowie chodzi Portugalia i wkacje "plecak i własne nogi" hehehe/

Będzie ciężko. Jedno jest pewne - termin wrześniowy.
damiangres
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) damiangres » 17.11.2006 22:38

to prawda transport się nie liczy - ale na miejscu - jak widzisz kiedy inni śmigają sprzętami - a ty w konserwie ;) właśnie jestem po spotkaniu ze znajomymi i ... pierwsza połowa lipca :) riviera makarska - rodzinka i bagaże ze znajmymi w samochodzie, a ja ... dzień wcześniej ... ze szczecina na kozie :) od razu mi lepiej i praca tak jakoś idzie :)
pozdrawiam
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 19.12.2006 12:28

Termin już zaklepany, 16.06-30.06.2007 TRADYCYJNIE MIMICE :!: :lol: wrzesień na 99% Lazurowe Wybrzeże 8) Pozdrav.
No i życie nas zweryfikowało 8) ALE POZYTYWNIE :idea: :!: Do CRO jedziemy w teminie 25.08- 08.09, a na Lazurowe 23.06-04.07 :lol: dzięki tej zmianie jeszcze w ostatnim tygodniu września zaliczymy Leśniczówkę na Pojezierzu Drawskim :P I to jest to :lol: :lol: :lol:
Ostatnio edytowano 13.01.2007 09:55 przez kominesku, łącznie edytowano 1 raz
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 19.12.2006 12:49

Póki co w planach lipcowo-sierpniowych - objazd BiH (jak najwięcej) - oczywiście z plecorami i oczywiście spacerki po wioskach i po górkach. No i znów może troszkę Durmitoru i w marzeniach Maja Jezerce w Albanii - ale to wszystko jeszcze wielki znak zapytania, bo urlop nie jest z gumy :D

Póki co też - ta Bośnia raczej nie samolotem, bo nic nam nie pasuje - i chcemy Mostar mieć na koniec, bo tam mamy "Majkę Majdę", której obiecałyśmy dłuuuuuuugie, nieśpieszne posiady przy kafanie :lol: :lol: :lol: więc będzie juz z PL pociągiem, stopem i czym się da.
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 19.12.2006 12:54

shtriga napisał(a):
Póki co też - ta Bośnia raczej nie samolotem, bo nic nam nie pasuje - i chcemy Mostar mieć na koniec, bo tam mamy "Majkę Majdę", której obiecałyśmy dłuuuuuuugie, nieśpieszne posiady przy kafanie :lol: :lol: :lol: więc będzie juz z PL pociągiem, stopem i czym się da.

troche zazdroszcze, BiH zostaje nadal niespelnionym marzeniem (oprocz Mostaru, ale to malo...za malo). Szczegolnie w sposob w jaki zamierzasz podrozowac...mam nadzieje, ze odwiedzisz moje "Sarajevo" i zamiescisz dluga fotorelacje...moge czekac rok, no teraz to moze juz nieco wiecej niz pol roku. :D
kate8799
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kate8799 » 19.12.2006 14:18

a ja jeszcze nie mam planow:)! moze to i dobrze:)! zgadzam sie ze nie ma to jak spontany :D !!! w maju moze braciszka w uk odwiedze (poki co to on przyjezdza w czw na swieta :D :D :D )a potem chcialabym zobaczyc jakies nowe miejsca - po polsce dawno nie jezdzilam(az wstyd!)....A z rodzinka planujemy cro i hiszpanie...ale zobaczymy gdzie w ktore wakacje sie uda:)
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 19.12.2006 19:08

My jak tylko nam na to pozwoli czas (w postanowieniach, żeby nie pisać planach rozpoczęcie budowy) no i kochane pieniązki to napewno w Cro, bardzo byśmy chcieli, bo bardzo tęsknimy za Chorwacją. :) :D
Asia&Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asia&Grześ » 19.12.2006 21:39

A nas szlag trafia, bo zaczęliśmy sie budować i Chorwacja w fundamenty pooooszłaaaa.....eechhhh....:(

No chyba że znajde sponsora :) :):):) i bede po plaży z nalepka na z...u chodził :P ....

Pozdrawiamy i mamy nadzieje że pojedziemy.....chyba.....:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Plany wakacyjne 2007 - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone