Witam.
Powolutku planuję nasze wakacje 2013 .
Wyjazd II połowa sierpnia.
Trasa jak w tytule.
Zwyczajowo dzielimy nasze wakcje na 7+7 .Czyli 7 dni namiot i 7 dni stacjonarnie apartamenty.
Apartamenty planujemy we Włoszech w Dolomitach - tu chcemy troszkę podreptać po górkach.
Wstępnie wybraliśmy rejon Val di Fassa na pobyt.
Szukam apartamentu dla 3 osób dorosłych na 7 dni w sierpniu i jestem cokolwiek podłamana.Poniżej 500 EUR nie mogę nic namierzyć.
Wysłałam kilka zapytań i przyszły odpowiedzi - każda 800 EUR/tydzień.
Jeździmy w zimie do Austrii i tam płacimy do 400,00 EUR/tydzień w szczycie sezonu
I tu pytanie do bywalców w Italii i prośba o pomoc - faktycznie jest tak drogo, czy po prostu źle szukam.Proszę o wskazówkę.
Każdy link do wyszukiwarki apartamentów na wagę złota.
Szukałam przez stronę regionu Val di Fassa i polskie wersje wyszukiwarek apartamentów.
Jak to jest z sezonem wakacyjnym we Włoszech.Wychodzi na to, że sierpień jest najdroższy
Specjalnych wymagań to nie mam. Może być daleko od centrum miejscowości.Potrzebuję łazienki,3 łóżek i kuchni,która może być w wersji minimalistycznej. Nie nastawiam się na wielkie kucharzenie a do zmywania naczyń zagonię męża
Przydałby się dostęp do internetu, ale to chyba w dzisiejszych czasach nie jest luksusem.