Janusz, a skąd trafiłeś akurat na Kastel Kambelovac?
Zastanawia mnie to...
BLADE27 napisał(a):Janusz, a skąd trafiłeś akurat na Kastel Kambelovac?
Zastanawia mnie to...
BLADE27 napisał(a):A Ty,Janusz gdzie aktualnie mieszkasz?>
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):
Cześć, nie mogłam się powstrzymać, żeby nie zapytać... Czy przypadkiem Twoja praca nie jest związana z sektorem pozarządowym i jakimś projektem realizowanym na terenie Hr?
Jeśli za bardzo jestem ciekawska, to przepraszam...
Pozdrawiam
P.S. Ciekawe masz spostrzeżenia, choć nieco trącają stereotypami; może gdybyś spróbował pozbyć się tej perspektywy, dostrzegłbyś i inne typy zachowań. Zachęcam do "stosowania innej optyki" przy obserwowaniu i przede wszystkim przy wyciąganiu wniosków na temat społeczeństwa, w którym przyszło Ci (choćby nawet tylko chwilowo przebywać). Może wtedy wnioski nie będą pochopne i łatwiej będzie zrozumieć i polubić nowe środowisko.
Pozdrawiam raz jeszcze
BLADE27 napisał(a):więc , jestem już od tygodnia na Chorwacji. Służę pomocą a osoby będące tu na stałę proszę o kontakt
pozdrawiam
Witryna www.malgorzatakossakowska.pl została zgłoszona jako witryna stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa.
Piotrek_B napisał(a):Janusz posłuchaj FUXa - skasuj firefoxa
IE otwiera bez problemu
jagodaxl napisał(a):Witam
można powiedzięć jestem tutaj nowa.
Ciekawa jestem co słychać w tamtejszej służbie zdrowia.Jakie są zarobki czy też są braki tak jak w Polsce. Wszyscy jadą za chlebem do Anglii Norwegii, Irlandii itd. Ja tam nie chcę jechać!!! Ja wymyśliłam że może pojadę do Chorwacji. Ogłoszeń interesujących mnie nie ma w internecie. Może ktoś orientuje się w tym temacie
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne