gosiaczek8776 napisał(a):Witam po raz pierwszy planujemy wybrać się do Chorwacji para 25/ 35l jestesmy z okolic Grójec/ Piaseczno pod Warszawą. Chętnie pojedziemy z kimś kto już tam był lub wybiera się w tym terminie. Miejsce pobytu jeszcze nie ustalone, auto srebne BMW.
nimm2 napisał(a):gosiaczek8776 napisał(a):Witam po raz pierwszy planujemy wybrać się do Chorwacji para 25/ 35l jestesmy z okolic Grójec/ Piaseczno pod Warszawą. Chętnie pojedziemy z kimś kto już tam był lub wybiera się w tym terminie. Miejsce pobytu jeszcze nie ustalone, auto srebne BMW.
bylismy 2 lata temu na FKK Bunculuka na wyspie Krk... w tym roku 15.08 jedziemy tam ponownie... miejsce jak dla mnie fantastyczne na tego rodzaju odpoczynek...
gosiaczek8776 napisał(a):nimm2 napisał(a):gosiaczek8776 napisał(a):Witam po raz pierwszy planujemy wybrać się do Chorwacji para 25/ 35l jestesmy z okolic Grójec/ Piaseczno pod Warszawą. Chętnie pojedziemy z kimś kto już tam był lub wybiera się w tym terminie. Miejsce pobytu jeszcze nie ustalone, auto srebne BMW.
bylismy 2 lata temu na FKK Bunculuka na wyspie Krk... w tym roku 15.08 jedziemy tam ponownie... miejsce jak dla mnie fantastyczne na tego rodzaju odpoczynek...
Witamy. Jak to się odbywa z przeprawą na wyspę jakieś dodatkowe opłaty gdzieś wyczyaliśmy że wyspy są drogie? Jaką trasą jedziecie my przejście w Cieszynie.
gosiaczek8776 napisał(a):nimm2 napisał(a):gosiaczek8776 napisał(a):Witam po raz pierwszy planujemy wybrać się do Chorwacji para 25/ 35l jestesmy z okolic Grójec/ Piaseczno pod Warszawą. Chętnie pojedziemy z kimś kto już tam był lub wybiera się w tym terminie. Miejsce pobytu jeszcze nie ustalone, auto srebne BMW.
Witamy. Jak to się odbywa z przeprawą na wyspę jakieś dodatkowe opłaty gdzieś wyczyaliśmy że wyspy są drogie? Jaką trasą jedziecie my przejście w Cieszynie.
nimm2 napisał(a): ... bylismy 2 lata temu na FKK Bunculuka na wyspie Krk... w tym roku 15.08 jedziemy tam ponownie... miejsce jak dla mnie fantastyczne na tego rodzaju odpoczynek...
Jaron napisał(a): ... Najlepiej jechać : Cieszyn, Brno, Mikulow, Wiedeń Graz, Maribor, Ljubljana, Rijeka. Baszkę i camp Bunculuka polecam. Byliśmy tam w tym roku.
gosiaczek8776 napisał(a):he he ano w tym roku też jedziemy w tym samym terminie od 16.08 do 30.08 ale tym razem do Tucepi rak temu byliśmy w Baśka Voda;)
krystian186 napisał(a):gosiaczek8776 napisał(a):he he ano w tym roku też jedziemy w tym samym terminie od 16.08 do 30.08 ale tym razem do Tucepi rak temu byliśmy w Baśka Voda;)
Prosze jak sie złożyło i jeszcze trafiłaś na swój zeszłoroczny temat
Powrót do Naturystyczna Chorwacja