krystian186 napisał(a):Temat jakiś rok nieaktualny ale co tam
ważne, że miło
gosiaczek8776 napisał(a):Witam po raz pierwszy planujemy wybrać się do Chorwacji para 25/ 35l jestesmy z okolic Grójec/ Piaseczno pod Warszawą. Chętnie pojedziemy z kimś kto już tam był lub wybiera się w tym terminie. Miejsce pobytu jeszcze nie ustalone, auto srebne BMW.
robert.gda napisał(a):Witam
Byłem w Tucepi dwa lata temu i było OKale zależy co komu sie podoba, rok temu byłem w Gradaću i tam bym pojechał jeszcze raz . Ja obecnie siedzę w Baśka Voda jest bardzo fajnie mnóstwo Polaków i coś się dzieje ale jedynie co mi się się nie podoba to rzędy leżaków wzdłuż morza które wystawili Chorwaci i ich opryskliwość jak tylko przesuniesz ich leżak .
Dlatego więcej tu nie przyjadę ale ogólnie jest Ok poznałem fajnego Chorwata właściciela pokoi u których mieszkam.
Pozdrawiam
Robert
gosiaczek8776 napisał(a):Witam po raz pierwszy planujemy wybrać się do Chorwacji para 25/ 35l jestesmy z okolic Grójec/ Piaseczno pod Warszawą. Chętnie pojedziemy z kimś kto już tam był lub wybiera się w tym terminie. Miejsce pobytu jeszcze nie ustalone, auto srebne BMW.
Powrót do Naturystyczna Chorwacja