Też "po cichu" myślałem o Planicy w tym roku....ale , że u nas ostatnimi czasy wszystko odbywa się w wersji "last minute"....nie dało rady
Chętnie za to wędruję z Tobą Mariusz
POzdrav
jan_s1 napisał(a): W dodatku Planica zawsze miała jakiś posmak uroczysto-świąteczny.
Raul73 napisał(a):Interseal
A te trzy panie to z której belki startowej puszczane, bo nie moge doczytać?
piotrf napisał(a):Warto było poczekac O takich właśnie widokach pisałem wcześniej
Czekam na więcej takich
mariusz-w napisał(a): Mimo, że nie jestem "aktywnym kibicem", to znaczy takim chcącym uczestniczyć na "żywo" w tego typu sportowych zmaganiach ... to z ciekawością śledzę rozwój wypadków w Twojej relacji.
mariusz-w napisał(a):Czuje się w niej "duszę" i fajnie pokazujesz wszystko to ... co dzieje się dookoła takiego wydarzenia.
mariusz-w napisał(a):Po Twojej zapowiedzi wykonania wielu zdjęć - sądzę że to dopiero początek .
Jestem przekonany, że obejrzę tutaj dużo ciekawych, a nieznanych mi - sportowych i około "imprezowych" obrazków.
mariusz-w napisał(a):A Alpy piękne ! ... jak zawsze !
Interseal napisał(a):"Chłopaki" przyjechały tu na tydzień. Podobno tutaj dopiero jest zabawa...
Franz napisał(a):Nie trzeba samemu pędzić - w sklepie dostajesz za grosze (w porównaniu z cenami norweskimi).
Crayfish napisał(a):Fajny wypad. PZDR.
maslinka napisał(a):Piękne górskie widoki i doborowe towarzystwo - czego chcieć więcej?
maslinka napisał(a):Fajni ci Norwegowie! Widać, że dobrze się bawią To jest właśnie fajne w takich wyjazdach (oprócz innych niewątpliwych zalet) - poznawanie ludzi z różnych krajów, wspólne biesiadowanie
maslinka napisał(a):Moja "słoweńska siostra" też będzie?