Joanka23 napisał(a):Ale masz fajną pamiątkę!
Zdjęcia kapitalne - zarówno te sportowe jak i ten Blejski Grad (bardzo mi się te nocne podobały! )
Dziękuję i ja za relację.
Witaj Joanko.
Pamiątka przednia.
Także dziękuję i pozdrawiam.
Interseal.
Joanka23 napisał(a):Ale masz fajną pamiątkę!
Zdjęcia kapitalne - zarówno te sportowe jak i ten Blejski Grad (bardzo mi się te nocne podobały! )
Dziękuję i ja za relację.
O, i ja łapię się w tej kategorii bo cichaczem obecna byłam, tylko... jakoś takoś... wiesz... Twój matematyk czasem mi się przypominaInterseal napisał(a):Pozdrawiam wszystkich, którzy zaglądali.
Tymona napisał(a): O, i ja łapię się w tej kategorii bo cichaczem obecna byłam, tylko... jakoś takoś... wiesz... Twój matematyk czasem mi się przypomina
Tymona napisał(a):
A tak poza tym - fajnie, że byłeś (bo biorąc pod uwagę wykruszające się towarzystwo wyjazdowe mogło być różnie ),
Tymona napisał(a):widziałeś (co do końca życia będziesz wspominał) i pokazałeś nam relację w stylu "making off".
dangol napisał(a):Ja również dziękuję, jest za co
Jurek napisał(a):Z tych fotek można zajebistą wystawę zrobić!!!!!!
Już sobie wyobrażam te fotki w wielkich rozmiarach!!!
Brawo! Rewelka!
Interseal napisał(a):Chłopak poszedł napić się wody z potoku... ja tam się nie znam, ale dla mnie taka woda to już typowa "gliździanka" .
Interseal napisał(a):Przetaki, stolnice, sita, noże do krążania kapusty! Super!
Sprawdzam te noże.... trochę trącą już cepelią. Miękkie.. ale ostre. U nas już chyba takich się nie kupi. Kto dziś "krążo" kapustę.
Interseal napisał(a):
Fatamorgana napisał(a): Jakbyś nie uciął nart, to byłoby jedno z najciekawszych ujęć z podium, bo rzadko tak to wygląda jakby trzymali narty niczym żołnierze karabiny równiutko na paradzie.
Fatamorgana napisał(a):A swoją drogą - będziemy musieli pogadać o przyszłym sezonie....
Raul73 napisał(a):Szybko ruszyli Słoweńcy!
Raul73 napisał(a):Jesli dobrze dostrzegłem na fotkach, to te nowe skocznie powstają w miejscu Bludkovej Velikanki, na południowo-wschodnim zboczu góry, czy tak?