maslinka napisał(a):Mariusz, zajawka fantastyczna! Aż się nie mogę doczekać ciągu dalszego.
Zajawka jak jaskółka...
maslinka napisał(a):Bardzo ładne zdjęcia. Kupiliście może (planowany) nowy aparat?
Aparat kupiliśmy, jednak te zdjęcia są robione moją lustrzanką. Podpiąłem do niej dość dużych rozmiarów obiektyw 70-300mm i czasem ochrona myślała, że jestem "press"... niestety na płytę skoczni nie udało mi się przedrzeć.
Interseal napisał(a):Fakt, widzieliśmy więcej, bo widzieliśmy Ciebie wśród kibiców
Ja widziałem siebie kilkakrotnie na telebimie, jednak nigdy nie wiadomo czy przekaz idzie akurat do satelity.
Macie sokoli wzrok, rodzina mnie nie widziała.
Interseal napisał(a):Ale ja bardzo chętnie pooglądam raz jeszcze naszych Górali na podium
Nie ma sprawy. Z tą góralskością, to jeszcze rozwinę temat. Napiszę tylko: Niech się wstydzi Wisła i jej władza! I nie chodzi tylko o to, że Adam w stroju zakopiańskim na skoczni paradował.
Interseal napisał(a):Pozdrawiam wiosennie
P.S. Dzięki za sms-a z "pola walki". Dzięki temu jeszcze bardziej poczuliśmy tę nerwową atmosferę, wczuwając się w Twoje emocje
Troszkę inaczej podchodzę do kibicowania i przeżywania tej akurat dyscypliny sportu. W zasadzie od początku się denerwowałem, że nie zobaczę chyba drugiej serii, a w końcu skoki przyjechałem tu ogladać.
Jednak po skoku Koflera, a nastepnie Ammana i Morgensterna, kiedy pogratulowaliśmy szczęsliwemu ojcu Adama i jego znajomym, jakgdyby już nic miało się nie wydarzyć tego dnia, tego sezonu i już wogóle ... pomyslałem sobie "litości... niech już będzie KONIEC...."