Interseal napisał(a): to się nazywa zmyła, to się nazywa fart
Fart, jak nic
Podświetlone szczyty wspaniałe! Nawet jeśli nie każdego dnia był taki widok, to i tak miałeś farta
Pozdrawiam serdecznie
dangol napisał(a):Podświetlone szczyty wspaniałe! Nawet jeśli nie każdego dnia był taki widok, to i tak miałeś farta
Interseal napisał(a):Jutro już sobota i drużynówka.
maslinka napisał(a):Mariusz, nie pędź tak, bo nie mogę komentować na bieżąco
maslinka napisał(a):Całe szczęście, że jutro śpię godzinę dłużej niż zwykle i mogę się teraz cieszyć moją ulubioną porą dnia z kufelkiem złotego napoju w dłoni...
maslinka napisał(a):Kierowca tira już jest moim idolem Swój chłop, zdaje się
maslinka napisał(a): Muszę poszukać, a najpierw pogłówkować
Też mnie olśniło, dopiero teraz
maslinka napisał(a):Podświetlone szczyty faktycznie prezentują się wyjątkowo atrakcyjnie.
Miałeś nie lada dylemat - patrzeć na zawodników czy podziwiać szczyty?
maslinka napisał(a):Fajnie, że Twoja relacja wywołuje tyle emocji!
Interseal napisał(a):Na marginesie. Jak widzisz, powyżej 2000 m.n.p.m. śniegu jeszcze dość sporo...
Interseal napisał(a):Zachodzące słońce pięknie pozłociło wznoszący się nad miejscowością Spik.
Franz napisał(a):A na Spiku jeszcze nie byłem. Czas by to było zmienić...
maslinka napisał(a):Całe szczęście, że jutro śpię godzinę dłużej niż zwykle i mogę się teraz cieszyć moją ulubioną porą dnia z kufelkiem złotego napoju w dłoni...
kaszubskiexpress napisał(a):Gdybym ja wypił piwko o 23.03, to na pewno nie pospałbym zbyt długo.
kaszubskiexpress napisał(a):Interseal w pewnym sensie byłeś świadkiem historycznego wydarzenia. Pierwszy raz dwóch Polaków na podium, pierwsze 3 miejsce w klasyfikacji narodów. 3 miejsce Adama w generalce i jego ostatnie skoki w zawodach.
Interseal napisał(a):Więc jest kwas, gdyż wypicie tylko jednego piwa wieczorem powoduje w 90% przypadków męczący ból głowy następnego dnia.
maslinka napisał(a):Dzisiaj żadnego bólu głowy. Powiem nawet, że moja wydajność jest większa.
maslinka napisał(a):Do tego stopnia, że prawie nie mam czasu na cro.plę
Interseal napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Gdybym ja wypił piwko o 23.03, to na pewno nie pospałbym zbyt długo.
Od pewnego czasu także mam z tym problem. Lekarz mówi, że to kwestia złej przemiany materii, niewłaściwego trawienia alkoholu i odkładania się jakiegoś kwasu w głowie...
kaszubskiexpress napisał(a):Miałem raczej na myśli, to że nie pośpię zbyt długo, bo mi pęcherz na to nie pozwoli.
Interseal napisał(a):W porówaniu z tym, w Zakopanem przestałem w oczekiwaniu na wolnego Toi-toja ćwierć drugiej serii...