mysza73 napisał(a):O prom mi chodziłopiekara114 napisał(a):Nie no, zdecydowanie wschód z Etną
No ale ja i tak jestem team Palermo
A w tym roku mam apartman na 4 dni w samym sercu mafii
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):O prom mi chodziłopiekara114 napisał(a):Nie no, zdecydowanie wschód z Etną
W tej najniebezpieczniejszej dzielnicy? kolega tam był i nawet knajp większość już o 22 zamknięta. Jak w Gdyni
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):O prom mi chodziłopiekara114 napisał(a):Nie no, zdecydowanie wschód z Etną
W tej najniebezpieczniejszej dzielnicy? kolega tam był i nawet knajp większość już o 22 zamknięta. Jak w Gdyni
A która to?
Weź Ty już leć na te Kanary bo witaminy D ewidentnie Ci braktony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):O prom mi chodziłopiekara114 napisał(a):Nie no, zdecydowanie wschód z Etną
A która to?
Nie mogę Ci powiedzieć, musisz sama się dowiedzieć
marze_na napisał(a):kaeres napisał(a):Co do Alcantary...w którym miejscu warto się tam zatrzymać ?
Wejścia do parku są chyba dwa. W okolicy kilka parkingów.
Ja bym celowała tutaj.
Z ciekawości, ile czasu zakładasz na przejazd z Pizy do Scicli?
Z doświadczenia: w Chorwacji autostrady są bardzo przyjemne, równe, szerokie, dobrze wyprofilowane. We Włoszech jest gorzej pod tym kątem - stosunkowo wąsko, sporo ograniczeń prędkości, gęsto od samochodów . Jedzie się dużo mniej przyjemnie.kaeres napisał(a):Z Pizy do Scicli jest jakieś 1260km.
Do Chorwacji robiłem dłuższe kawałki.
Jeśli jeszcze chcesz wjechać do Sieny to koniecznie wejdź do Katedry, wtedy do czasu dolicz jeszcze 4h.kaeres napisał(a):Jest jeszcze plan aby z Pizy szybko się wymeldować i podjechać na obiad do Sieny. Zobaczyć ryneczek, wejść na wierzę z widokiem. Jedna droga więc nie ma teżproblemu.
https://www.rome2rio.com/map/Villa-San-Giovanni/Messina#r/Ferry/s/0kaeres napisał(a):gdzie znajdę pewne informacje na temat godzin kursowania oraz cen ?
piekara114 napisał(a):Z doświadczenia: w Chorwacji autostrady są bardzo przyjemne, równe, szerokie, dobrze wyprofilowane. We Włoszech jest gorzej pod tym kątem - stosunkowo wąsko, sporo ograniczeń prędkości, gęsto od samochodów . Jedzie się dużo mniej przyjemnie.kaeres napisał(a):Z Pizy do Scicli jest jakieś 1260km.
Do Chorwacji robiłem dłuższe kawałki.
kaeres napisał(a):Jest jeszcze plan aby z Pizy szybko się wymeldować i podjechać na obiad do Sieny. Zobaczyć ryneczek, wejść na wierzę z widokiem. Jedna droga więc nie ma teżproblemu.
kaeres napisał(a):Może za głupi jestem na tą stronkę ale nie można wybrać samochodu i ilości osób.
I umówmy się tam pokazuje cenę 10-11zł
Raczej w to nie wierzę.