Szanowni osobnicy płci obojga owładnieci cromanią
pozwolę sobie przedstawic wstępny plan debiutu w Cro.
czas wyjazdu: 9-19.lipiec (niestety tylko tyle)
ilość osób: 2 ludzi(ja +syn) i żona
trasa:Wa-wa - Zwardoń - Bratysława - Wiedeń - Graz - Zagreb - Split - Ploće - prom - Trpanj - Orebić.
Decyzja o wyjeździe zapadła nagle i stąd "kupa" problemów. Dzięki Wam udało sie prawie wszystko. Jednak małżonka dopięła swego (jazda w ciemno nie przeszła) i przykuła mnie do kompa - efekt apartament w Orebićiu zarezerwowany za 330 ojro, rezerwacja w Podlehniku uczyniona (chwilowo brak odzewu - ale to szczegół). O drobnostkach typu paszport - (zapomniało mi sie, że mam cokolwiek przeterminowany), wyrobienie Master Card, winietki (wolę kupić na miejscu ze świadomością, że przepłacam), plany, przewodniki etc. nie warto wspominać.
Zamiar jest oczywisty - toootalny wypoczynek. Z tego powodu zrezygnowałem z kilku pomysłów typu woreczek kartofli, prosiaczek uwiązany do zderzaka (na prośbę pasażerów po wiadomości o częstych zmianach na trasie ) czy zabranie Teściowej (tylko dlatego, że plaże kamieniste a kobieta powinna przyzwyczajać się do piachu .
Genaralnie luz totalny, piękna droga (kocham jazdę moją fabią) i relacja po powrocie.
Pozdrawiam i do zobaczyska w Cro