Jak wam takie tempo pasuje, to OK
Dla mnie to trochę za szybko, za dużo fajnych rzeczy się nie zobaczy, a te fajne, które się zobaczy, będą tylko "polizane"
Maciej87 napisał(a):Odnośnie noclegów nic nie jest opłacone tylko zarezerwowane. Na bookingu zawsze płacę dopiero po przyjeździe na miejsce, dlatego pytam na forum o rady i niczego nie bronię jak lew Tak jak napisałem jestem otwarty na wszelkie propozycje
Lednice napisał(a):
Jak już zarezerwowałeś, to nie rób z was niepoważnych ludzi i nie odwołuj rezerwacji.
Lednice napisał(a):Nie zawsze da się odwołać rezerwację bez kosztów
Lednice napisał(a):Bardzo często jest jasno napisane: rezerwujesz bez możliwości bezpłatnego odwołania i płacisz sporo mniej
Maciej87 napisał(a):Witam serdecznie. W połowie czerwca wybieramy się na 12 dni do Chorwacji. Chciałbym przedstawić wstępny plan wyjazdu i prosić o ewentualne rady tudzież korekty.
14.06 - Wyjazd z Poznania
15.06 - Zagrzeb
16.06 - Jeziora Plitwickie i przejazd do Zadaru (wieczorne zwiedzanie Zadaru)
17.06 - spacer po Zadarze i przejazd do Parku Narodowego Krka. Przejazd do Trogir. Wieczorne spacer po mieście
18.06 - Split
19.06-21.06 - Makarska. Opcjonalnie po drodze do Makarskiej plażowanie w Breli oraz przepłynięcie na wyspę Brać na jednodniowe plażowanie.
22.06 - wodospady Kravica, Počitelj, Blagaj, Mostar. Noc w Mostarze
23.06-24.06 - Dubrownik
25.06 - przejazd do Herceg Novi
26.06 - przejazd do Ptuj (godzinne zwiedzanie miasta) i przejazd do Mariboru
27.06 - powrót do Poznania
VONPLES napisał(a):Nie da się połączyć zwiedzania z wypoczynkiem!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne