karola5 napisał(a):A ja sie wybieram z kuzynka w lipcu i mam pytanie, czy jest tam bogate życie nocne? Mamy nadzieje ze znajdzie sie tam pare barow otwartyych do poznych godzin gdzie mozna poznac innych ludzi?
Ktos cos poleca moze?
juras76 napisał(a):Fajnie,
Ogólnie chciałem się dowiedzieć gdzie jest ulica Petra Kresimira IV w Okrug oraz mniej więcej poznać plan Trogiru a tu rozwinęła się cała dyskusja o wyspie Ciovo i Trogirze. W sumie super bo się parę ciekawostek dowiedziałem.
A samą ulicę wraz z numerem domu znalazłem w Automapie, tylko źle szukałem wcześniej.
Ale piszcie dalej co tam ciekawego i w Ciovo (jakieś bardzo fajne miejsca, dobre knajpki), i w Trogirze. Może żona się przekona do m-ca bo jeszcze nie widziała a już narzeka ...
juras
jaro1959 napisał(a):Właśnie jesteśmy na Ciovo, pogoda o.k., korków zero, dorada prosto z morza o.k.. Rakija po 30 kun od gospodarza ok.
jaro1959 napisał(a):Właśnie leje jak cholera ale to nic. Woda ciepła ok.23 stopni. Rakija ok.5 stopni. Rakija i wino dość dobre w malutkiej konobie obok marketu Tommy.
Piszę na szybko bo jest jakiś problem z internetem, jak się naprawi to napiszę więcej.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi