viali napisał(a):Kurs ojro na dzień dzisiejszy w Łodzi 4.41. cholera jasna .
ale ja mam takie pytanie bo pierwszy raz do Cro bede jechac od 20 lipca.
Biore na droge 1000 ojro tzn na paliwo i na kwatere. biore rownież dwie karty . tzn jedna debetowa drugą kredytowa. Czy warto też wziać kase w PLN.???jak tak to gdzie w Vodicach najlepei wymienić??
VONPLES napisał(a):Myślę, że tylko naiwni i "przestraszeni" zabierają na wyjazd kupioną walutę w "naszych" kantorach!! TYLKO KARTA I TYLKO BANKOMATY NA CHORWACJI!!
andrzejk1975 napisał(a):VONPLES napisał(a):Myślę, że tylko naiwni i "przestraszeni" zabierają na wyjazd kupioną walutę w "naszych" kantorach!! TYLKO KARTA I TYLKO BANKOMATY NA CHORWACJI!!
skąd ta pewność ziomal
za kasą i za kartą przemawiają różne za i przeciw
płacisz w Kunach czy w Ewro za noclegi ??
andrzejk1975 napisał(a):VONPLES napisał(a):Myślę, że tylko naiwni i "przestraszeni" zabierają na wyjazd kupioną walutę w "naszych" kantorach!! TYLKO KARTA I TYLKO BANKOMATY NA CHORWACJI!!
skąd ta pewność ziomal
za kasą i za kartą przemawiają różne za i przeciw
płacisz w Kunach czy w Ewro za noclegi ??
kryniu88888 napisał(a):ja się zabezpieczam w dwie strony karta gdzie się da i gotówka w kieszeni ... Nie wypłacałem z bankomatów w Cro i nie wiem,czy się odważę jakoś nie mam przekonania ( za duża dupa jestem ) Co do płacenia za apartament/hotel zawsze reguluje przelewem całość i jak do tej pory nigdy nie żałowałem .
Mariusz1 napisał(a):A ile jednorazowo można wypłacić?, no i czy w Orebić są bankomaty?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne