Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Płacenie za paliwo Visą Electron ???

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
arci59
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) arci59 » 14.06.2006 11:11

Zastanawiałem się nad założeniem konta w BZ WBK, reklamują że przez najbliższe miesiące założenie konta 0zł, abonament 0zł, wypłata z bankomatu poza granicami kraju 0zł ! Jednak przemyślałem to i doszedłem do wniosku, że może i nie pobierają prowizji ale mogą przeliczać walutę po wielce niekorzystym dla klienta kursie.... Czy miał ktoś styczność tym bankiem lub posiada jakieś ciekawe opinie na temat tej promocji - zapraszam do wypowiedzi. :wink:[/quote]
Witam :) Ale przedtem sprawdz ile biorą za prowadzenie konta oraz wydanie karty bo to rocznie około 150 zł.
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 14.06.2006 11:30

Czy zastanawiał się ktoś nad kartami banków spółdzielczych. Mój bierze za transakcje gotówkowe 3,5% nie mniej jak 3.50 zł. Transakcje bezgotówkowe są bez prowizji. Używanie karty 3 zł/m-c.
makary
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) makary » 28.06.2006 22:16

a ja właśnie skorzystałem z tej promocji wbk.

wypłata z bankomatu za granicą to koszt prowizja bankomatu + przelicznik walutowy /dla wbk jest to 2,8%/

przy płaceniu kartą - tylko przelicznik walutowy

karta z darmowymi wypłatami z bankomatów działa promocyjnie przez 3mies . potem jest już zwykłą kartą.
moim zdaniem to nie jest aż taka rewelacja.skorzystałem bo kończyła mi się ważność poprzedniej.
więc w gotówce biorę euro.
kuny z bankomatu - tyle ile trzeba ;-)
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Płacenie za paliwo Visą Electron ??? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone