adresik84 napisał(a):W pko bp jak masz konto za zero, karte wielowalutowa i konto walutowe podpiete do tej karty to nie ma oplaty za przewalutowanie gdyz w kantorze intertetowym wymieniasz wczesniej potrzebna walute i ciagnie z kata walutowego.
biagggio napisał(a):@arturescu
Nie konto wielowalutowe tylko walutowe w kunach. Bez przewalutowania.
Co ciekawe, w PKO BP mając konto walutowe możesz wypłacać gotówkę w walucie, w której masz konto. Ale w P-niu kun nie ma w żadnym oddziale.
muchador napisał(a):Garo&Justa napisał(a):PKO brak to w jakim koncie?
mam konto za zero i tam niestety kasują 3,5 proc...
PKO bp - konto "bez granic" z podpiętą kartą wielowalutową, 3,5% może być za przewalutowanie ( a nawet na pewno ),
kropi napisał(a):Dla korzystających z Revoluta - warto mieć pod ręką jakąkolwiek inną kartę
wikol napisał(a):Niestety PKOBP jest daleko z tyłu jeśli chodzi o ofertę którą proponuje PEKAO SA.
Do Chorwacji najlepsza jest oferta tego drugiego banku. Konto można założyć w 5 min nie wychodząc z domu.
Jak ktoś kiedyś powiedział PKOBP to bank emerytów i rencistów. Patrz, mega kolejki w każdym oddziale ludzi w mocno średnim wieku.
Mam konto w PKOBP od nastu lat. Gdy mam coś tam załatwić dostaję białej gorączki.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne