krutom napisał(a):mentos2504 napisał(a):Ja też się dzisiaj zdziwiłem, bo wczoraj wypłaciłem 500 kun z bankomatu Erste Bank i dzisiaj przyszła prowizja 5 zł., a trzy dni temu wypłacałem próbnie 100 kun i nie było żadnej prowizji. Tak więc zostaje jednak tylko Zagrebcka Banka.
I o tym piszemy od kilku lat.
amatus1 napisał(a):Anakin Bravik i tak Ci nie uwierzy. Bez podpisu przezea banku nie ma szans:)
amatus1 napisał(a):Anakin Bravik i tak Ci nie uwierzy. Bez podpisu przezea banku nie ma szans:)
Pisalem wcześniej koledze, że rozmawiałem osobiście z pracownikiem banku jak również na infolinii i potwierdził Twoj wpis. Najlepszym jednak zapewnieneim jest grupa cropelkowcow, ktorzy osobiście na własnej skórze sprawdzili że nie ma żadnych dodatkowych opłat dla posiadaczy eurokont w pkosa. Zawsze znajdze sie jakiś ,,Tomasz,,
anakin napisał(a):amatus1 napisał(a):Anakin Bravik i tak Ci nie uwierzy. Bez podpisu przezea banku nie ma szans:)
Właściwie to nawet niespecjalnie mi na tym zależy.
Powiedziałem, że umieszczę odpowiedź więc włala.
Takie jest stanowisko banku.
Nie odpowiadam za indywidualne interpretacje czytających.
amatus1 napisał(a):Czytam czytam i widzę mega upór a piszą o tym dziesiątki osob, że pkosa ...ale cieszę się, że jesteś już o tym przekonany:) i nie ma nic osobiście do Ciebie jedynie dziwiło mnie to, że tak przystawales przy swoim dziwnym przypadku. Zawsze w sytuacjach problemowych można złożyć reklamację do banku.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne