bigredone napisał(a):W moim przypadku reklamacja została odrzucona. Film z bankomatem nagrałem po roku Odpuściłem w tamtym przypadku i teraz używam jedynie pewnych bankomatów.
Garo&Justa napisał(a):To nie ma dramatu. Dzisiaj u nas kuny po 0.59 w pkobp
Janusz Bajcer napisał(a):Garo&Justa napisał(a):To nie ma dramatu. Dzisiaj u nas kuny po 0.59 w pkobp
Mają te kuny w banku czy nie.
w-polsce-kuna-prawie-65-gr-kurs-euro-kuna-w-chorwacji-t18830-1845.html#p1895816
Szelest napisał(a):piotrulex napisał(a):
Niewiadomo ile to parę zł ale i tak lekki dramat ...
O ile pamiętam 183 zł, oczywiście rozliczenie w HRK.
Garo&Justa napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Garo&Justa napisał(a):To nie ma dramatu. Dzisiaj u nas kuny po 0.59 w pkobp
Mają te kuny w banku czy nie.
w-polsce-kuna-prawie-65-gr-kurs-euro-kuna-w-chorwacji-t18830-1845.html#p1895816
Chodzi mi o to ze kurs w pkobp jest 0.59 i po takim bank przelicza podczas wybrania pieniedzy Kartą i do tego dolicza prowizje 3 procent.
Do tego odnosil sie ten post a nie dostepnosci kun w tym banku
Garo&Justa napisał(a):Tak, Pkobp nie sprzeda kun bo nie ma...
Ale! Nic straconego. Dzisiejszy kurs na stronie pkobp to 0,5910 za kune a w kantorze na Swidnickiej we Wrocławiu dzisiaj Kuny za 0.59 gr
I dzisiaj kupuję
Garo&Justa napisał(a):No bo pkobp ma na stronie kurs PLN-HRK ale potrzebny nie do sprzedaży HRK ludziom, tylko do pokazania po jakim kursie liczy sobie transakcje bezgotówkowe.
Byłem w pkobp wyjaśnili mi że nie sprzedają ale kurs musi być widoczny. By ludzie wiedzieli po ile im bank te kuny sprzedaje jak na wakacjach płacą kartą
Garo&Justa napisał(a):No bo pkobp ma na stronie kurs PLN-HRK ale potrzebny nie do sprzedaży HRK ludziom, tylko do pokazania po jakim kursie liczy sobie transakcje bezgotówkowe.
Byłem w pkobp wyjaśnili mi że nie sprzedają ale kurs musi być widoczny. By ludzie wiedzieli po ile im bank te kuny sprzedaje jak na wakacjach płacą kartą
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne